avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Activitate DRM Ramona

Activitate DRM Ramona

Bună dimineața.
Sunt chiriaș in ANL Brâncuși,sector 6.
Am depus actele pentru reînnoirea contractului de închiriere în 22 sau 23 noiembrie. Declarația notariala are data de 18.11.2022.
Am fost sunata ieri (27.12.2022) pentru a ma anunta ca a expirat declarația notariala și nu se poate semna prelungirea contractului. Asta pe motiv că s a schimbat legea și trebuie să facem alta.
Ce legătură are declarația in care oricum nu se vor schimba datele. Declarația notariala cuprinde cnp ul fiecărui membru al familiei adresa și răspunderea proprie ca nu am deținut sau deținem alte proprietăți.
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns pe care îl pot da acestei instituții.
Precizez că soțul este în acest moment plecat din tara nu poate da declarația cu noi.
Bună dimineața.
Da așa este. Atunci de ce i a spus că dacă nu poate veni (si ma refer la data din acel moment) sa aștepte citatia?
Citație care nu a ajuns. Eu la acest aspect m am referit,că au trecut 30 de zile de la data la care i s a spus că va primi această citatie.
Dacă nu a primit nimic nu s-a dus. Zilele au trecut, și mi am adus aminte de acest lucru și mă gândeam.... poate primi amendă în acest caz dacă nu a ajuns acasă nimic nici la ușă și nici la cutia postala?
Mulțumesc frumos.
Bună seara, fiica mea(18 ani) a fost sunata de către o persoana care s a prezentat ca fiind organ de politie. A fost invitata la secția de politie specificând ca exista o reclamație pe numele ei.
Fata a spus ca lucrează pana seara si nu știe când poate ajunge.
Atunci respectivul i a spus că în acest caz va primi o citație și atunci va trebui să meargă.
Au trecut 30 de zile și nu am primit nimic, nici măcar in cutia postala.
Ce se poate întâmpla în acest caz?
Sa mai aștepte?
Mulțumesc anticipat.
Bună seara. Fiica mea va împlini 18 ani anul acesta. Este într o relație cu o alta fata de 16 ani. Tatăl acelei fete a spus că nu este de acord cu aceasta relație si așteaptă ca fiica mea să împlinească 18 ani ca să o poată acuza de corupere de minori. Întrebărea mea este : Ce urmare poate avea o astfel de acuzație asupra fiicei mele?
03.04.2017 Copilul meu de 14 ani fără o lună este lovit de mașină.Strada cu 2 sensuri -unul ocupat de la un capat la celălalt de masini parcate. Copilul a iesit in strada dupa minge.
A sosit poliția ,smurd-ul,am plecat spre spital.
La spital un domn polițist mi a cerut datele copilului și ale mele.
In spital am stat aproape 24de ore.
Controale, analize, medicație și câteva ore nedormite.A doua zi externare cu recomandarea unui consult medical la nevoie.
12.07.2018 Am fost sunată de la brigada de politie rutiera cu întrebarea când pot ajunge să dau o declarație.Am întrebat de ce așa târziu cu declaratia, răspunsul fiind-"au fost foarte multe dosare de soluționat".
Întrebarea mea este: Sunt răspunzătoare de faptul că nu însoțeam copilul afară la acea vârstă?
Nu am avut pretenția de despăgubiri.Pot declara cum s-a petrecut accidentul,eu fiind la balcon ?
Vă mulțumesc anticipat.