avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate Lili Maioru

Activitate Lili Maioru

Buna ziua, as dori sa ma invatati cum se procedeaza in cazul vanzari unei case. Doresc sa o vand unei persoane dar nu dispune de toata suma pt.a o achizitiona si ar dori sa o plateasca in doua transe in termen de sase luni. Intreberea mea ar fi urmatoarea se poate intampla sa pierd imobilul dupa aceste sase luni ,sau cum ar trebui sa procedez. Va multumesc frumos! Cu stima si respect!
Discuție Proces
Buna ziua, vrem sa dam in judecata pe fratii mostenitori. As dori sa stiu la terminarea procesului cat timp am la dispozitie pt.ai despagubii
Buna ziua, avem o casa batrineasca din pamant batut din anul 1964, si am dori sa ne legam de casa cu inca 2 camere. As dori sa stiu daca trebuie autorizatie de constructie. Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Concubinaj
Va multumesc. Cu stima!
Discuție Concubinaj
Buna ziua, traiesc in concubinaj de 18 ani, avem doi copii,de 10 si 8 ani si traim in casa batraneasca a concubinului. El mai are doi fratii mostenitorii. Intrebarea mea este daca concubinul meu decedeaza, fratii lui ma poate alunga din casa batraneasca cu copii? Va multumesc!
Răspuns la discuția Urzupaciune
Soldanu jud. Calarasi
Răspuns la discuția Urzupaciune
Casa este construita in anul 1964. Eu nu stiu daca la vremea respectiva au detinut vreun act sa o chitanta, La primarie nu rezulta a avea acte pe constructie.
Răspuns la discuția Urzupaciune
Decat casa batraneasca in care locuim si un teren de 50 de arii.
Răspuns la discuția Urzupaciune
Multumesc!
Răspuns la discuția Urzupaciune
Multumesc!