avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate andreea12345789

Activitate andreea12345789

Răspuns la discuția Cum se traduce...ca nu inteleg
Doi judecatori s au abtinut de la solitionare si prin urmare termenele s au tot amanat...
3 zile de cand?
De cand a fost trimisa adresa de la parchet la judecatorie?
Ce pot face in acest caz?

Cu stima
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În temeiul art. 335 alin. 1 şi 4 C.p.p. respinge ca inadmisibilă sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 Bucureşti privind confirmarea redeschiderii urmăririi penale în dosarul nr. .........al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, în data de 01.11.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)
Buna ziua, ma intereseaza sa aflu ce bunuri (mobile si imobile-terenuri case )a avut o ruda care a decedat.
Am certificat de calitate de mostenitor.
Ce trebuie sa cer la DITL- directia de taxe si impozite?
Multumesc
Buna ziua,

am obtinut un certificat de calitate de mostenitor si am depus solicitare la directia taxe si impozite locale pentru eliberarea istoricului de rol fiscal al bunicului meu decedat.
Prin acest rol doresc sa aflu cum si in ce mod a fost instrainat apartamentul.
la cererea catre DITL am atasat;
certificat calitate mostenitor
copie certificat deces bunic
copie buletin eu - fiind nepoata de fiu predecedat
cerere
taxa de urgenta

intrebarea mea este :
Ce fac in cazul unui refuz al DITL de eliberara a istoricului de rol?
Au dreptul sa ma refuze ? ce fac in acest caz ?

Cu stima,
Răspuns la discuția Situatie mostenitor
Revin cu o intrebare :unde si cum pot afla ce bunuri a avut bunicul meu ?
sigur, multumesc frumos pentru raspunsuri.
si pentru atac ce pasi ar trebuii sa urmez ?
da.. cred ca e singura varianta... ca sa va faceti o idee: la momentul in care s-a incheiat contractul toate partile erau destul de in varasta ....bunicul = 85 ani si sotii cu care s-a incheiat aveau 72 .....cam ciudat
Buna ziua,
Va expun urmatoarea situatie: Bunicul meu care a decedat, in timpul vietii a facut un contract de " Intretinere si rezerva dreptului de abitatie" pentru apartamentul lui cu niste terti.
Eu sunt nepoata de fiu predecedat, mi-am scos acum certificat de calitate de mostenitor.
intrebarea mea este :
"ce pot face, cum pot ataca acest contract de intretinere si cum pot intra in posesia apartamentului ?
el a fost casatorit insa sotia lui a decedat in 2013 si el in 2017.
Răspuns la discuția situatie mostenire?
sigur, multumesc frumos pentru implicare