avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Stefania O

Activitate Stefania O

Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea situatie: intr-o directie sunt 2 servicii, respectiv SERVICIUL 1 si SERVICIUL 2.
Conform organigramei sunt urmatoarele posturi:
SERVICIUL 1 are 8 posturi de executie:
- 3 consilieri superiori - ocupate;
- 2 consilieri principali – libere;
- 2 consilieri asistenti - ocupate
- 1 referent de specialitate. – a fost mutat cu tot cu post la SERVICIUL 2.

SERVICIUL 2 are 7 posturi de executie:
- 5 consilieri superiori -ocupate;
- 2 consilieri debutanti- ocupate;
- 1 referent de specialitate care a venit de la Serviciul 1

La SERVICIUL 1 prin mutarea postului de referent s-a micsorat organigrama, la SERVICIUL 2, prin mutarea postului de referent s-a suplimentat organigrama.

Intrebare: poate 1 consilier superior de la SERVICIUL 2 sa treaca la SERVICIUL 1 ? Care sunt pasii de urmat?

Multumesc!
Buna ziua,
Lucrez intr-o instutie publica locala si de curand s-a modificat organigrama (votata de consiliul local) care se aplica incepand cu 01.09.2019.
Eu lucrez intr-o directie care are 2 servicii si un birou, respectiv sunt functionar public- consilier principal. Serviciul in care sunt eu nu are post de consilier superior disponibil (conform noii organigrame), in schimb sunt posturi noi , tot de functionari publici in cadrul celuilalt serviciu si birou din cadrul aceleasi directii.
Cum as putea sa ocup functia de consilier superior? Se poate tranfera un post de la celalalt serviciu?
Se poate modifica organigrama? Daca nu, dupa cat timp se poate modifica si cine face acest lucru?
Mentionez ca indeplinesc toate cerintele pentru a ocupa postul de superior si ca imi doresc sa raman tot in cadrul serviciului in care activez acum.
Multumesc anticipat,
Răspuns la discuția Studii în administrație publica
Da, cursul este acreditat.

Stefania O a scris:

Bună ziua, am terminat un master "auditul intern in instituțiile publice", universitatea Atehaenum, facultatea de științe economice. As vrea sa știu dacă acest master este considerat a fi în domeniul administrației publice. Menționez ca sunt functionar public, cum este interpretat art 66 lit a din legea 188/1999,este de ajuns masterul mai sus amintit?

Bună ziua, am terminat un master "auditul intern in instituțiile publice", universitatea Atehaenum, facultatea de științe economice. As vrea sa știu dacă acest master este considerat a fi în domeniul administrației publice. Menționez ca sunt functionar public, cum este interpretat art 66 lit a din legea 188/1999,este de ajuns masterul mai sus amintit?
Bună ziua, în anii 2006-2010 am ocupat funcția de director operații tranzacții, trecuta în cartea de munca. Am terminat facultatea în 1998,firma la care am lucrat a dat faliment. Mi am depus dosarul pentru o funcție publica unde am nevoie de vechime în studii superioare și ANFP îmi cere sa dovedesc ca funcția a fost pe studii superioare și ca nu este de ajuns ca în cartea de munca este scris director operații tranzacții. Menționez ca am lucrat la privat, cum dovedesc acest lucru? Am vorbit și la ITM și mi a zis ca nu au cum sa ma ajute. Multumesc