avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... mutare post in aceeasi directie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

mutare post in aceeasi directie

Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea situatie: intr-o directie sunt 2 servicii, respectiv SERVICIUL 1 si SERVICIUL 2.
Conform organigramei sunt urmatoarele posturi:
SERVICIUL 1 are 8 posturi de executie:
- 3 consilieri superiori - ocupate;
- 2 consilieri principali – libere;
- 2 consilieri asistenti - ocupate
- 1 referent de specialitate. – a fost mutat cu tot cu post la SERVICIUL 2.

SERVICIUL 2 are 7 posturi de executie:
- 5 consilieri superiori -ocupate;
- 2 consilieri debutanti- ocupate;
- 1 referent de specialitate care a venit de la Serviciul 1

La SERVICIUL 1 prin mutarea postului de referent s-a micsorat organigrama, la SERVICIUL 2, prin mutarea postului de referent s-a suplimentat organigrama.

Intrebare: poate 1 consilier superior de la SERVICIUL 2 sa treaca la SERVICIUL 1 ? Care sunt pasii de urmat?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:25, 9 Februarie 2020
Da poate! prin dispozitia conducatorului unitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la promovare iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot promova de pe un post de referent pe un post de inspector daca am facut facultatea inainte sa devin functionar public. ... (vezi toată discuția)
Delegare sarcini de serviciu post vacant functie publica in primarie DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, 1. La inceputul anului 2018 primarul a delegat prin dispozitie atributiile postului de contabil referent superior grad.5 casierului primariei ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)