avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate Velniciuc mihaela

Activitate Velniciuc mihaela

Multumesc mult!
Va multumesc din suflet pentru răspunsuri,inca o nelămurire,noul angajator mi-a trimis contractul pentru a.l semna la un moment era un paragraf in care trebuia sa bifez pe proprie răspundere daca in momentul de fata lucrez sau nu si am bifat ca nu lucrez.alti colegi au bifat ca inca sunt angajați.daca suntem in preaviz eu am crezut ca trebuie sa bifez ca nu lucrez.oare poate fi vreo problema pentru firma de recrutare?Sa sun la ei sa clarific?nu as vrea sa raman fara munca pentru o greseala
Buna ziua am si eu o intrebare,in momentul de fata sunt in perioada de preaviz,concediere colectivă 20 zile dar m-am angajat in alta parte fara sa-mi trimit demisia de la vechiul loc de munca.urmeaza sa primim 2 salarii compensatorii,specific ca noul loc de munca este tot de 8 ore.de la ITM mi s-a zis ca nu este niciun fel de problemă dar imi este teama sa nu am probleme cu anaf ptr ca practic m-am angajat după 18 noiembrie iar la vechiul loc de munca ne închide contractul pe 13 decembrie iar eu sunt plătită din ambele părți pentru o perioadă de aproape o lună.trebuie să trimit demisia la vechiul loc de munca?multumesc!
Buna seara!lucram si schimbul 1 si schimbul 2

Cornel Vasile a scris:

Inainte de intrarea in CCC ce program ati avut si daca acesta era mentionat in c.i.m.?

Sunt mamica unui baietel in varsta de 1 an si 9luni.pe data de 10 aprilie ma voi intoarce la munca din concediul de crestere copil(cu 90 zile innainte).lucrez ptr o firma de italieni si vroiam sa stiu daca sunt obligata sa lucrez si schimbul 2 deoarece intampin greutati in a.mi lua copilul de la cresa neavand niciun ajutor din partea familiei locuind in judete diferite.angajatorul mi-a spus ca voi fi practic la mila colegilor fiind nevoita a.mi cauta mereu schimb de tura.pot face ceva in privinta asta?
Răspuns la discuția Buna ziua!
Sigur ca sunt conștientă!noi asta am vrut sa facem de la bun început însă ei nu au vrut.ceea ce nu mi se pare corect este ca puteau adăuga penalitati de la început ma refer după ce s-a încheiat hotărârea judecătorească.din 8 noiembrie nu au făcut nimic si s-au trezit după 8 luni sa adauge alți 2600 lei cand au aflat că sotul meu a plecat din țară ptr a ne achita datoria.mie una personal mi se pare bătaie de joc.baga penalitati cand vor si cum vor.din pacate in Romania trăim vremuri grele nu a fost o clipă rea vointa în ceea ce ne privește.este mult de povestit.eu totul vad ca o rea vointa în ceea ce ii priveste.din decembrie de cand le-a dat cei 50000 lei puteau adăuga lunar penalizări si vedeam ce puteam face în situația respectiva dar o data ce imi dai de inteles ca pot da cand pot...asta e!
Discuție Buna ziua!
asociatia de proprietari poate adauga penalitati mai mari de cat debitul stabilit in urma unei hotarari judecatoresti?ma aflu in urmatoarea situatie si mentionez ca am platit lunar utilitatile pe luna curenta.pe 8 noiembrie cand s-a dat hotararea judecatoreasca aveam 4881,58 cheltuieli intretinere 4737,24 penalitati 168 fond reparatii si 2355 cheltuieli judecata un total de 12136.7 din care am achitat 50000 ramanand cu 7170.7 Azi au afisat la vizier utilitati luna curenta 2464.15 desi eu sunt la zi cu plata in ceea ce priveste consumul lunar 168 fond rep.4821.02 restanta utilitati,2355 chelt.judecata,si penalitati 2381.58 astfet ajungand la suma de 9834.75.Astept un raspuns urgent sunt cu nervii facuti zob.cand i-am rugat sa facem un acord de plata lunar nu au fost de acord zicand ca pot achita cand pot.iar acum ma trezesc cu alti 2600 lei in plus chiar nu pot face nimic ptr a bloca tot circul asta?incercam sa achitam tot dar cand credem ca am facut un pas in fata ne dau ei 3 innapoi....va rog din suflet ajuta-ti-ma!
Va multumesc pentru răspunsuri.sotul meu a plecat din țară tocmai ca sa nu se ajungă la alte neplăceri.este o chestiune de maxim 3 luni pana o sa achitam tot.sper sa găsim înțelegere din partea lor.o seara frumoasa!
Dacă am o datorie fata de asociația de proprietari si nu reusesc sa o achit în termenul de 90 de zile conform noii legi din 28 septembrie si sunt proprietara unui apartament luat prin prima casă poate fi ipotecat si pus la vanzare de catre asociatie?
Buna seara!din 2016-2018 ne-a fost tăiată chitanta pe consumul din luna în curs.cand am pierdut procesul a fost vorba de un total de 10000 lei pe perioada 2013-2016.noi după proces le-am dat 4000 lei si ne-a tăiat chitanta specificând că este din debitul restant.noi practic trebuie sa le mai dăm diferenta de bani hotărâtă de tribunal cu cheltuielile de judecată.nu inteleg pentru ce le-am mai datora cheltuieli de intarziere.noi inițial am vrut sa facem o înțelegere prin care sa plătim o suma lunar dar nu au fost de acord spunând că putem plății cat putem.la executor nu au apelat.eu sunt in prenatal lucrând doar sotul meu probabil nu le-a convenit.apoi apartamentul e prin prima casă eu am alta rata la banca....