Buna seara!ne confruntăm cu următoarea problema,în urma cu 4 ani am fost plecați din țară ptr 2 ani lăsând o familie săracă sa locuiască la noi fără contract cu condiția plății utilităților.cand ne-am intors am avut o mare Surpriză nu platise timp de 2 ani nici macar o factură.in tot timpul acesta nefiind informați de nimeni de ce se intampla.bineinteles ca am fost dati in judecata si am pierdut procesul.intrebarea mea este ,Dacă de ex a fost vorba de un total de 10000 cu cheltuieli de judecată din care noi jumătate i-am plătit imediat rămânând de dat cealalta jumatate mai pot calcula mentalități sau modifica suma după jumătate de an de neplata în urma unei hotărâri judecătorești?multumesc frumos
Penalitati de intarziere pentru suma datorata în urma hotărârii judecătorești?noi lună curentă am platit o la timp dar am fost în imposibilitatea de a mai plății din urmă.multumesc ptr raspuns!
Dvs spuneti ca ati platit luna curenta...nu se poate.Precis administratorul v-a incasat in ordinea datoriilor.Se incaseaza cele mai vechi datorii+ penalizarile aferente fiecarei luni.Deci,da,veti plati penalizari.Nu poate sa incaseze luna martie 2018 cand dvs aveti datorie luna decembrie 2017.
Buna seara!din 2016-2018 ne-a fost tăiată chitanta pe consumul din luna în curs.cand am pierdut procesul a fost vorba de un total de 10000 lei pe perioada 2013-2016.noi după proces le-am dat 4000 lei si ne-a tăiat chitanta specificând că este din debitul restant.noi practic trebuie sa le mai dăm diferenta de bani hotărâtă de tribunal cu cheltuielile de judecată.nu inteleg pentru ce le-am mai datora cheltuieli de intarziere.noi inițial am vrut sa facem o înțelegere prin care sa plătim o suma lunar dar nu au fost de acord spunând că putem plății cat putem.la executor nu au apelat.eu sunt in prenatal lucrând doar sotul meu probabil nu le-a convenit.apoi apartamentul e prin prima casă eu am alta rata la banca....
Dv. a-ti platit 4.000 din 10.000 lei pt. cei 6.000 lei pe care nu i-ați achitat plătiți penalizări pană la stingerea restanțelor . In plus dacă a-ți pierdut procesul se mai adaugă și cheltuieli de judecată .
Ințelegere puteți faceți dar asta nu inseamnă că o sa fiți scutiți de penalizări sau de cheltuieli de judecată.
Recuperare restanta
pandatao
Buna ziua
Avem o nelemaruri in legatura cu restantierii...Luna trecuta am formulat 3 chemari in judecata impotriva restantierilor. Unul dintre ei a fost dat ... (vezi toată discuția)