Buna seara....dar cum pot dovedi ??? Am adus martori dar vad ca nu mi-au fost de folos...de la primărie nu pot aduce nimic pt ca logic nu există acea casa
Am avut un proces de evacuare ...dar tin sa precizez ca procesul ă fost pt un teren de 250 de metri pătrați..dar eu nu locuiesc pe acel teren ...ru locuiesc pe un teren de 1400 de metri pătrați care sunt ai primăriei....dar acea persoană ma dat in judecata ca stau abuziv in locuinta ei de pe cei 250 de metri ...procesul sa finalizat cu ordin de evacuare din cei 250 de metri pătrați...eu ce ar trebui să fac pt ca logic nu locuiesc pe cei 250 de metri pătrați...e necesar sa fac apel?
Am deja un av.suntem in proces luna viitoare am deja a 3 audienta ...dar acuma av mea e in concediu si as vrea sa stiu ce as putea face in cazul asta ...pt ca ea nu are acte la acea cameruta pt ca e construita pe un pamant al primariei
E domeniul privat ...intreb deoarece pe acel teren e construit un grajd si o cameruta ...acolo de vreo 2 ani locuieste mama mea ...dar persoana care are acel pamant al primariei a dato in judecata ca sta abuziv in casa ei ....ce ma sfatuiti sa fac ??? E posibil sa o dea afara de acolo chiar daca nu exista acte pe acel pamant si logic nici acea constructie nu exista ....Va rog .un raspuns
Nu are nimeni adresa acolo ...acel grajd nici macar nu exista in acte ...si locul unde e constryit acel grajd este pamantul primariei ...in acte nu exista la nimeni