avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sa fac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sa fac

Ce sa fac daca sunt intrun proces cu o persoana pt o camera si acea persoana a venit in tara si a stricat un perete la acea camera?????
Buna seara,
Pai angajati un avocat si solicitati, eventual, o expertiza
Am deja un av.suntem in proces luna viitoare am deja a 3 audienta ...dar acuma av mea e in concediu si as vrea sa stiu ce as putea face in cazul asta ...pt ca ea nu are acte la acea cameruta pt ca e construita pe un pamant al primariei
Discutați cu av angajat nu avem cum să ghicim situația din dosarul dvs,ce calitate aveti în dosar,ce obiect are cauza..Dna av v a lasa probabil o cerere de amânare justificate sau o sa roage un coleg sa o substituie,întrebați o cum are de gand sa procedeze.
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces claudia_koteles claudia_koteles buna ziua, - daca sunt parte intr-un proces in calitate de reclamant si am termen( al nu stiu \'\'catelea\'\') am posibilitatea sa nu ma prezint pt. a se ... (vezi toată discuția)
Cum pot amana legal o expertiza? hopeless1 hopeless1 buna ziua! inca o data va cer sfatul in legatura cu o expertiza in desfasurare toata vara domnul expert a incercat sa faca expertiza in constructii si ... (vezi toată discuția)
Am avut o actiune pentru retrocedarea unui teren ocupat prin ... sonia54 sonia54 Am avut o actiune pentru retrocedarea unui teren ocupat prin cadastru de vecini. Aveam titlu de proprietate pe teren, actele de retrocedare erau conform ... (vezi toată discuția)