am sesizat si in scris dar raspund dupa 1 saptamana. Pana la urma vor trece abonamentul pe cartela dar ma vor obliga sa platesc creditul consumat pana in prezezent. Pana la solutionare eu nu mai pot vorbi de pe acest numar, creditul se tot mareste?
intre firma Y si vdf nu exista nimic stampilat si semant. Acel numar fusese trasferat la firma X de la Y acum 2 ani iar acum firma X a ceut trecerea pe cartela iar ei au trecut pe firma care fusese fara sa aleg vre-un tip de abonament, plan tarifar sa citesc, semnez orice tip de contract.
mi-au spus ca va trebui sa platesc la telefon. mi-e sa nu-mi inchida numarul daca nu platesc. daca imi inchid numarul sau ma pun sa platesc si 1 cent merg cu ei in instanta.
Buna ziua,
acum 1 saptamana a fost tranferat un numar de telefon de pe firma X pe cartela.
Acel numar fusese inainte pe firma Y, eu sunt administratorul acestei firme iar acum a aparut sub forma unui abonament inregistrat pe firma Y.
Nu am semnat nici un contract, nu am stampilat nici un document in aceasta privinta.
am vb la Vodafone si mi-au dat doua solutii:
1 sa platesc abonamentul chiar daca se observa o neregula eu tot voi plati suma inregistrata pana in prezent.
2. sa ma duc in Plazza mall sa caut persoana care a facut tranferul " pentru ca fiecare este responsabil pentru ce a facut" dar eu zic ca toti angazatii reprezinta vodafone si eu nu am timp sa "hartuiesc" , "urmaresc" casieri si alte persoane din magazine care au introdus niste date intr-un calculator.
ce pot face in aceasta situatie, mi-am pierdut timp si fire de par din cap datorita raspunsurilor lor si nu vreau sa platesc nici macar un cent .
Numarul respectiv trebuia sa fie pe cartela nu abonament.
multumesc
Buna ziua,
acum cateva luni am semnat un contract de creditare , initial ni s-a spus ca DAE este 24 % am si martori iar cand am venit sa semam contracul care nu ni s-a dat voie sa il luam acasa sa il citim sub pretextul ca nu se poate da contractul ( ..n-am mai auzit asta dar in fine), cand am venit a 2-a zi sa il semnam pe contract scria 34 % iar doamna de la GeMoney a zis ca inclus si indicele acela de fluctuatie si aceasta rata ramane fixa pe toata perioada !!!
Acum am primit o notificare prin care suntem anuntati ca ni s-a modificat rata la 241 de la 220 ron, rata care ni s-a spus ca nu se modifica ramane nescimbata.
Consideram ca am fost indusi in eroare , mintiti si inselati , nici macar nu ni s-a dat contractul pentru o analiza mai amanuntita, contract de aproape 4 pagini.
Contractul este facut pe numele prietenei mele, intrebarea mea este : Ce putem face in aceasta situatie si caror organe ne putem adresa, prot consumatorului si, sau la tribunal daca avem sanse.
Consider ca am fost inselati, eram amandoi de fata cand ni s-a spus ca nu se mai modifica rata si ca initial DAE este 24 %.dar la semanrea contractului 34 , si nu si s-a dat contractul sa il citim mai amanuntit si trebuia sa-l semnam pe loc
Va multumesc
deci ei ma pot suna timp de 20 de ani sa-mi ceara banii respectivi , zilnic si eu nu pot face nimic ????
din pacate nr de tel nu il pot schimba sub nici o forma.
poate nu am folosit termenul potrivit "harturire" , stresant si le-am zis ca nu am nimic de plata dr 10 ori si tot nu se lasa + ca o firma ar trebui sa nu sune cu numar privat.
sa-mi ceara in instanta suma respectiva nu mai pot decat sa ma sune in continu, ar trebui sa existe ceva din punct de vedere legal la care sa apelez sa nu mai fiu deranjat.
am si eu acceasi problema,numai ca de cateva luni au inceput sa ma hartuiasca cu telefoanele , suna cu numar privat la care am inceput sa nu mai raspund dar tot este enervant. imi zic ca s-a prescris acctiunea de am cere in instanta datoria dar datoria este si ma tot "hartuesc" cu tel sa platesc, cand platesc, m-a sunat si la 8 seara , dimineatza si mereu cu numar privat.
ma gandeam sa ma duc la politie sa depun o plangere si cred ca asta voi face.
pot face ceva sa nu mai fiu deranjat cu telefonele lor?
am si eu acceasi problema,numai ca de cateva luni au inceput sa ma hartuiasca cu telefoanele , suna cu numar privat la care am inceput sa nu mai raspund dar tot este enervant. imi zic ca s-a prescris acctiunea de am cere in instanta datoria dar datoria este si ma tot "hartuesc" cu tel sa platesc, cand platesc, m-a sunat si la 8 seara , dimineatza si mereu cu numar privat.
ma gandeam sa ma duc la politie sa depun o plangere si cred ca asta voi face.
ACELASI LUCRU AM PATIT SI EU AZI CAND AM PRIMIT O SCRISOARE CA AM DE PLATA DIN 2001 45 RON+ 97 RON PENALIZARI + 968 RON TAXA REZILIERE.... TAXA STIU CA ERA DE 100 DOLARI NICIDECUM EURO SI 300. AM SUNAT LA ORANGE, AU ZIS SA SUN LA EOL CARE SE OCUPA DE RECUPERARI SI O DOAMNA CARE ZICEA CA ESTE JURISTA IMI ZICE CA SE PRESCRIE DOAR ACTIUNEA, NU SI SUMA SI CA EA ESTE JURISTA. I-AM ZIS SCRIE IN CODUL CIVIL CA SE PRESCRIE DUPA O PERIOADA DE 3 ANI, SI MI-A ZIS SA NU MAI VB URAT CA EA IMI INCHIDE TELEFONUL CA NU E OPERATOARE E JURISTA SI CA PRIETENA MEA NU STIE CE VORBESTE CAND SPUNE CA SE PRESCRIE IN 3 ANI. SI AM VAZUT CA ASA ESTE, DUPA 3 ANI DACA NU SOLICITA BANII INSEMNA CA NU II MAI VREA, AU TRECUT TOTUSI 7 ANI !!! NU MAI AM NIMIC SA LE DAU DUPA 7 ANI, AM VB CU UN AVOCAT