avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate buzdu

Activitate buzdu

Răspuns la discuția decizie definitiva
A murit o fata.
Procesul s/a judecat in 3 localitati diferite, ulima oara la Timisoara unde s/a dat si decizia aceasta definitiva.Scrie doar definitiva nu si irevocabila si de aceea ma gandeam ca poate mai exista vreo sansa.
Chiar nu am de unde sa platesc atatia bani, am doar 23 de ani,nu am casa si nici alte bunuri ,plus ca masina cu care a avut loc accidentul a fost cumparata prin credit, deci mai mai si un credit (cam vreO6000mii de euro)de platit.
Deci ce as putea pati in aceasta situatie???exista posibilitatea s aplatesc cumva in rate?Dvs stiti mai bine cum se proceseaza in asemenea cazuri, deoarece stiu ca multi dintre dvs ati trecut prin asa ceva.
Răspuns la discuția decizie definitiva
pai normal ca am avut un avocat dar cum in ziua de astazi avocatii ............vor doar bani , ii primesc dar tot nu fac nimic............ma credeti ca nu mai am cuvinte?deci din cate am inteles ar mai fi ceva de facut dar nu foarte multe.executarea silita?si cam ce ar vrea sa insemnsa?
Răspuns la discuția decizie definitiva
este vorba despre ucidere din culpa.
am primit despagubiri o suma imensa si anume 50 000mii de euro.
pedeaspa 1 an cu suspendare
nu am de unde sa platesc aceasta suma de bani, orice as face nu am cum, este imensa, ce se poate intampla?pot sa fac puscarie?:(
eu stiu ca pt un judecator aceasta suma de bani nu semnifica nimica pt ca ei intr/o zi ii fac dar pentru altii ............
va rog daca ma puteti sfatui sau indruma spre ce ar fi cel mai bine de facut in acest caz , ca sunt deja disperata
multumesc anticipat
Răspuns la discuția decizie definitiva
nu stiu care este diferenta dintre apel si recurs:( dar horararea este data in urma unui recurs facut de partea vatamata. Scrie doar DEFINITIVA nu si irevocabila.deci se mai poate face un alt recurs?, acum vreau sa il fac eu, inculpatul,. Si cam care este perioada maxima in care in accepta recursul?14 zile?
Cine ma poate ajuta ?DECIZIA DEFINITIVA mai poate fi ataca intr/un fel sau este chiar definitiva si nu mai poate face nimeni nimic?
Răspuns la discuția dovada permis-penal
Si daca sentinta finala ar fi de exemplu 2ani cu suspendare si ceva despagubiri in lei ce se va intampla cu permisul? se suspenda pe o perioada de timp sau poate fi anulat?
Răspuns la discuția permis auto
multumesc mult=D>
Răspuns la discuția permis auto
:D :D dar pe mine ma intereseaza daca se da o DOVADA , cu care se poate totusi circula pana la solutionarea cazului. DACA STIE CINE MAI MULTE VA ROG SA MA AJUTATI
Discuție permis auto
Saptamana trecuta am stat de vorba cu un domn ( organ de polizie) care imi spunea ca, chiar si in cauzul unui accicent din care rezulta moartea unei persoane, conducatorul auto trebuie sa primeasca o dovada cu care poate circula pana la solutionarea cazului, pana la decizia definitiva. este acest lucru adevarat? multumesc anticipat:)
Sper sa ma puteti lamuri putin:D. Vreau sa stiu daca exista vreo lege care PERMITE sau INTERZICE Politiei Romane sa opreasca documente emise de alte tari.Eu am inteles ca nu ar avea nici un drept,in orice situatie(chiar si proces penal) sa opresca permisul de conducere emis de autoritatile austrice de exemplu.cine ma poate scoate putin din ceata??:)
Va multumesc anticipat.