avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate arpad.ati

Activitate arpad.ati

Buna,anii pe care am lucrat cu4ore fiindca am pensie gradul3. cand se adauga la pensie, nu se poate recalcula???
Ceva i n legatura ,cine a lucrat inainte de 2011?
Discuție Succesiune
Daca nu sa lasat testament,mama a dat in judecata pe 4 copii ai cu decedatul cum se inparte avand mai multe inmobile ,si terenuri.??
Discuție Succesiune
Buna,daca ai semnat la notariat si relatiile sau stricat mai poti sa faci ceva,adica sa deschizi proces la judecatorie?.
Pensia de invaliditate. Gr.. 3 ,daca am 9 ani si 8 luni in. grupa 2 ,si am decizia de pensionare din august 2009,cand se recalculeaza pensia pentru grupa 2???Are cineva ideie ,ca nu mai inteleg nimic.
Discuție Grupa 2de munca
Pensie de invaliditate gp.3 din 2009 ,,daca. se recalculeaza pensia deoarece am aproape 10 ani. la. grupa 2, de munca???
Buna ziua ,de la Octombrie se recalculeaza pensiile,grupele 1-2 eu sunt pensionar de invaliditate de gr.3 ,am vreo 9 ani si 8luni,mi se recalculeaza pensia.???
Discuție Succesiune
Buna,am intrebare la notariat am primit o donatie ,vindut apartement 4 camere inpartit in 4persoane ,la un moment dat au cumparat inapoi leg.10.care afost. bunici ,dupa moartea tatalui meu,mama a facut presiuni si ma dus la notariat sa semnez la partea mea,dupa moartea ei relatile cu fratele sau racit ,nu trebuia inpartit intre noi doi,sau unul sa plateasca pe celelalt ,Eventual se mai poate ceva juridic cu situatia mentionata!!!??,,
Buna,eu asa. stiu de la noiembrie era specificata expres ca si la pesia de. Invaliditate se recalculeaza grupa2 de munca ???
Buna,daca in contract sunt prezente clauze. abuzive iar. contractul facut in. ,2009 si afost cesionat laKruk cu care la recalcularea executarii silite am facut contestatie si am castigat. mai. pot da banca in judecata.,???