avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate Iulian M.

Activitate Iulian M.



Cornel Vasile a scris:

Fie incercati sa discutati in continuare, fie incercati o sesizare la ITM - desi nu prea vad cu ce v-ar putea ajuta.

Mulțumesc mult!
Ni s-a spus că nu avem șofer de schimb (dar avem), ni s-a spus că persoana care facturează este și șofer și trebuie sa vină dimineață... Ideea este că nu mai vrem acest lucru (sa lucrăm doar schimbul 2)- tot schimbul nu doar eu... În ultima discuție avută cu conducerea depozitului ni s-a spus să avem răbdare până ne mutam cu depozitul, dar și acest lucru pare îndepărtat și ne simțim ignorați. De aici și întrebarea mea ce putem face efectiv, sau măcar să avem o bază în următoarea discuție.
Mulțumesc!
Bună ziua! Sunt angajat la un depozit de cosmetice. Din noiembrie anul trecut, datorită pandemiei, s-a trecut la lucrul în două schimburi. Problema este că tura mea suntem doar schimbul 2... Deși am cerut în 3 rânduri să se rotească schimburile, am fost amânați.
Aș dori să știu dacă este legal acest lucru și ce putem face.
Mulțumesc mult!
Bună ziua! Sunt divorțat de 9 ani, copilul mi- a fost încredințat spre creștere și educare. Acum, la 18 ani împliniți în luna februarie, este student. Mama lui nu ar trebui să-i plătească un "ajutor de studii" sau alocație?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Luare în spatiu/viză flotant
Mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Luare în spatiu/viză flotant
Mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Luare în spatiu/viză flotant
Este notat ca locuință a familiei... Apartamentul este pe numele mamei (care este văduvă) și care are doi copii majori, o fată (44 de ani) și un băiat (43 de ani). Deci, este necesară prezența mamei (care este proprietara apartamentului), sau băiatul poate lua în spațiu pe cineva fără prezența altcuiva?
Bună seara! Un coproprietar poate lua în spațiu o persoană majoră, fără prezența proprietarului?
Răspuns la discuția Mostenire
Mulțumesc mult!

raluk0207 a scris:

Pai atunci ceea ce se dezbate acum este cota de 1/2 a tatalui.
Fratii si mama pot sa dea declaratie de renuntare la mostenire, urmand ca dvs sa deveniti unic mostenitor pe jumatatea tatalui.
Dar mama mai are si jumatatea ei de drept, jumatate pe care trebuie sa v-o transmita ulterior printr-un contract de vanzare sau de donatie sau de intretinere.
Direct, odata cu dezbaterea mostenirii, nu se poate.

Răspuns la discuția Mostenire
Da

raluk0207 a scris:

Bunurile din masa succesorala sunt bunuri comune, dobandite in timpul casatoriei, de ambii parinti?