avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Activitate Cioran Oana

Activitate Cioran Oana

Buna seara! Am primit notificare de plata la vechea adresa cum ca as avea de platit o amenda de circulatie de anul trecut in martie. Eu am plătit acea amenda doar ca nu mai am dovada platii. Cum as putea rezolva fara sa fiu nevoita sa platesc din nou? Multumesc!
Deci, parintii mei au primit un apartament printr-un act de donatie. Acum, parintii mei vor sa vanda acest apartament, iar cumparatorii vor sa il cumpere cu credit ipotecar. Banca le cere parintilor mei declaratii de la toti copiii donatorului cum ca sunt de acord cu aceasta donatie si nu au nici o pretentie. Din donatori mai unul este in viata.

raluk0207 a scris:

Cine da declarația, ca nu se intelege? (In intrebare ati spus ca dvs)
Cine a facut donația părinților?
Părinții sunt in viata?

Ca este de acord cu donatia facuta parintilor mei

raluk0207 a scris:

Declaratie ca?

Buna seara. As vrea sa fac o declaratie pe proprie raspundere la un notar in Franta, care sa fie valabila in Romania. Este posibil?
Buna ziua!
Cum trebuie sa procedez sa primesc pensie alimentara de la fostul concubin?Nu-i cunosc adresa unde locuieste,nu mai tinem legatura de 2 luni de zile si nu stiu care este procedura.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Copil din concubinaj

Multumesc frumos pentru raspuns!
Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Dacă puteți dovedi, ar exista șanse să obțineți exercitarea autorității părintești în exclusivitate, depinde cum apreciază instanța probele.

Buna ziua! O intrebare am:care sunt sansele sa castig in instanta daca ii interzic tatalui sa vada copilul din moment ce este sub influenta alcoolului si face scandal atunci cand vine sa vada copilul? Multumesc anticipat!