avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil din concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil din concubinaj

Buna ziua! O intrebare am:care sunt sansele sa castig in instanta daca ii interzic tatalui sa vada copilul din moment ce este sub influenta alcoolului si face scandal atunci cand vine sa vada copilul? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cioran Oana , utilizator 14:26, 31 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă puteți dovedi, ar exista șanse să obțineți exercitarea autorității părintești în exclusivitate, depinde cum apreciază instanța probele.

Multumesc frumos pentru raspuns!
Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Dacă puteți dovedi, ar exista șanse să obțineți exercitarea autorității părintești în exclusivitate, depinde cum apreciază instanța probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept asupra minorului brenda-patricia1 brenda-patricia1 Bună ziua , mă confrunt cu o problema mare,am trăit în concubinaj și a rezultat un copil m am despărțit de tatăl copilului de 9 ani , când copilul ... (vezi toată discuția)
Custodie totala minor 1 an Hfdf Hfdf Buna seara . Spuneti-mi va rog , pot obține custodia totala a unui infant de 1 an ? Tatăl este agresiv atât fizic cât și verbal , consuma alcool , ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului andreea ionita andreea ionita BUna ziua! Sunt tatal unei fetite de aproape 3 ani, care locuieste cu mine de cand mama ei a parasit-o, acum 9 luni. Cand am decis sa ne despartim, am hotarat ... (vezi toată discuția)