avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate Rusu Florentin

Activitate Rusu Florentin

Buna ziua ! In urma cu vreo 2 saptamani am facut o greseala mare. Ma aflam pe teritoriul Germaniei impreuna cu un coleg de munca, am coborat la un bar iar dupa ce am consumat putin mai mult alcool decat trebuia am luat proasta decizia de a sustrage cardul lui si a retrage o suma de aproximativ 350 de euro.
A doua zi am fost la politie cu el, depunand o plangere, loc unde eu am fost luat in evidenta prin amprente si poze, nu mi am recunoscut fapta si am fost lasat sa plec, doar telefonul a ramas la politie eu primind o foaie care atesta acest lucru,
In aceeasi zi, dupa ce am fost la politie am discutat la firma sa mi se opreasca suma retrasa de pe cardul colegului, fiind concediat iar eu am plecat inapoi in tara.
De la firma s-a stabilit ca a doua zi dupa plecarea mea colegul sa se duca sa retraga plangerea.
Da, imi regret fapta stiu ca am gresit,
Am discutat cu politia via email insa nu mi-au oferit nicio informatie concreta.

Tinand cont ca nu am recunoscut fapta, nu mai am nicio fapta in trecut de natura penala sau nepenala, n-am mai fost urmarit iar prejudiciul a fost recuperat, la ce ma pot astepta eu fiind in tara acum.

Multumesc si inca o data stiu ca am gresit enorm si regret ceea ce am facut !

Cornel Vasile a scris:

La lichidare, trebuie sa o predati , nu sa vi se opreasca c/v salopetei ...

Patronul a zis clar “ce sa mai fac eu cu ea ? Ti le-am luat de noi, altul când vine i le pun in brațe si ii zic sa le ia ? O sa ti se oprească din salariu la licihidarea finala”

Daca nu are niciun temei legal si totuși o face, ce as putea sa fac ?
Buna ziua! Am lucrat la o firma ca muncitor necalificat. Neînțelegerile si atitudinea patronului m-au facut sa-mi dau demisia dupa o luna si puțin. La angajare mi s-au oferit salopete ( noi ) pentru lucru, iar când am vrut sa le predau, m-a refuzat si mi-a spus ca la lichidarea finala mi se va opri din salariu contravaloarea lor. ( in CIM nu este specificat nimic). Este legal ceea ce face ? Multumesc !
Discuție Luare in spatiu
Buna ziua. Am luat pe cineva in spatiu( fara a sta la mine niciodata) in urma cu aprox 3 ani.. au inceput sa i vina la adresa mea niste somatii ca n-a platit niste credite si ca ar putea fi executat silit. In astfel de cazuri eu am ceva de suferit ?
Răspuns la discuția Luare in spațiu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns !
Răspuns la discuția Luare in spațiu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fost anuntata politia, cand a venit la poarta.
Multumesc frumos de raspuns !
Buna ziua! Am facut cuiva buletin pe adresa mea ( in urma cu vreo 2 ani ). De cateva luni primesc înștiințări de la firme la care el a facut contracte pe adresa din buletin ( adresa mea ) de neplata + citații de la poliție. Intrebarea mea este, eu ca proprietar al casei, pot avea ceva probleme din cauza ca el nu plătește, etc ?
Menționez faptul ca nu a stat niciodata in aceasta casa, doar are buletinul facut pe aceasta adresa.
Multumesc frumos!
Cu respect !