avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetare contract individual de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetare contract individual de muncă

Buna ziua! Am lucrat la o firma ca muncitor necalificat. Neînțelegerile si atitudinea patronului m-au facut sa-mi dau demisia dupa o luna si puțin. La angajare mi s-au oferit salopete ( noi ) pentru lucru, iar când am vrut sa le predau, m-a refuzat si mi-a spus ca la lichidarea finala mi se va opri din salariu contravaloarea lor. ( in CIM nu este specificat nimic). Este legal ceea ce face ? Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 31 Mai 2022
La lichidare, trebuie sa o predati , nu sa vi se opreasca c/v salopetei ...

Cornel Vasile a scris:

La lichidare, trebuie sa o predati , nu sa vi se opreasca c/v salopetei ...

Patronul a zis clar “ce sa mai fac eu cu ea ? Ti le-am luat de noi, altul când vine i le pun in brațe si ii zic sa le ia ? O sa ti se oprească din salariu la licihidarea finala”

Daca nu are niciun temei legal si totuși o face, ce as putea sa fac ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza iTM-ul si/sau actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie - actionare in instanta marius_toma marius_toma In primul rand vreau sa va salut pe toti de aici, sunt nou si chiar as avea nevoie de o informatie in puterile voastre. Treaba sta in felul urmator, am fost ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt pe nedrept favu favu buna ziua ,am lucrat la un magazin de legume fructe,la inceput totul a mers bine,pe parcurs au inceput certurile cu patronul magazinului pe motivul ca in ... (vezi toată discuția)
Munca la negru? gabitza73 gabitza73 Buna ziua. Sunt salariata,cred, la o firma de paza. Lucrez 12 ore, doua zile de zi, doua de noapte si apoi am 48 de ore libere.Aceasta inseamna 240 de ore in ... (vezi toată discuția)