Buna dimineata. Sunt divortat, in divortul respectiv am primit de catre instanta cheltuieli de judecata, fosta sotie refuza sa imi achite cheltuielile de judecata. Pentru a nu fi nevoit sa mai ajung la Executor Judecatoresc, as putea sa nu ii mai achit pensia alimentara pana imi recuperez banii? Mentionez ca aceste cheltuieli de judecata ajung într-un cont al copilului. Mulțumesc frumos
Buna ziua. Sunt divortat de mama copilului si imi doresc ca vacanta de vara cu fetita sa mi-o petrec in alta tara având rude acolo. Mama refuza sa isi dea acordul. Se poate iesi din tara fara acordul dansei? Va mulțumesc frumos.
Buna ziua. Ma aflu in divorț cu sotia si am o sentinta civila cu program de luat copilul de la sotia mea. Aceasta incalca de fiecare data aceasta hotarare. Ma interseaza si pe mine de un executor judecatoresc la un pret acceptabil
Buna ziua. As dori si ajutorul dvs in legatura cu avizul de functionare a unei cresa(gradinita). Precizez ca sant in divort cu sotia mea, iar dansa a hotarat fara sa se consulte cu mine sa inscrie copilul la o cresa unde am fost in vizita si este sub orice critica ca si conditii de hrana, mediu, si asa mai departe. De aceea sant tare curios cum de functioneaza acest focar de infectie si cum as putea reusi sa scot copilul de acolo
Buna ziua. Numele meu este George, am depus actele ptr divort cu sotia mea. Imi tot pune piedici imi a vedea fetita si as dori sa aflu daca are acest drept acum ptr ca nu santem inca divortati. Exista un program?