Bună seara!
Care sunt șansele să primesc custodie totală (sau cum se cheamă), dacă încă actualul meu soț nu se interesează de copil? Suntem despărțiți de 2luni jumătate și l a vizitat de 2ori, a câte 30min. Astăzi a fost ziua copilului și abia la 10 seara l a tras inima să dea un mesaj, să ne întrebe ce facem. Menționez că am mesaje în care spune să l lăsăm în pace și că nu l interesează de copil. Am vreo șansă? Ce pași ar trebui să urmez?
Mulțumesc, seară bună!
Bună ziua! Am făcut plângere la ITM pt patroana care nu dorește să mi plătească concediul de odihnă. Am primit răspuns de la ITM precum că sunt înregistrată cu 3zile de co pe decembrie si 9zile de co pe luna mai(respectiv luna in care mi am dat demisia), insa eu n am semnat nicio cerere de concediu. Patroana avea termen pana pe 30.08.2021 sa prezinte dovezile, dar eu nu am mai primit nicio informație de atunci. Ce ar trebui sa fac? Sa ma mai adresez o data celor de la ITM?
Multumesc!
Patroana a spus că dacă am lucrat doar pe weekend (am semnat act adițional pt 4ore, dar așa ne am înțeles la program, sa vin in weekend, 11-12h/zi), nu am drept la concediu. Unde să mă adresez? Are plângeri pe la ITM și de la alte foste colege, dar nu a pățit nimic... Cred ca a plătit doar câteva amenzi și atât.
Bună dimineața! Cu cât se plătesc aceste zile? Urmează să iau astăzi lichidarea, însă din ce am calculat, în suma pe care mi au transmis o este doar salariul (bani pe zile lucrate + comision).
Mulțumesc anticipat!
Aș dori să știu, dacă am schimbat locul de muncă, patronul ar trebui să mi plătească zilele de concediu strânse până acum? Menționez că la locul de muncă pe care l aveam până luna trecută mă întorsesem din CCC și am stat 6luni(part time). Dacă da, cum se calculează zilele de concediu pt part time?
Mulțumesc!