avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate cândea_sorina

Activitate cândea_sorina

Buna ziua, vreau sa stiu daca adeverința care o primesc in urma vaccinarii cu Sars cov2, poate acoperi învoirea de 1,5h la serviciu, timpul pe
care am l-am petrecut de la job până la centrul de vaccinare si inapoi. Sa nu mai fiu nevoită să recuperez orele in care nu am fost la birou.
Am 35 de ani, si din data de 15.06.2020 beneficiez de indemnizatie de somaj pana in 15.09.2021 ( perioada de 1an si 3luni mi s-a comunicat de la somaj dupa prelucrarea dosarului, mentionez ca val indemnizatiei lunare este in val de 700 ron/luna).
Vreau sa stiu daca in aceste conditii in cazul in care ma angazez la o societate comerciala cu minim 2 h pe zi, pot beneficia in continuare de indemnizatia de somaj pana in sept anul viitor? Iar firma ce beneficii are de la stat?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Somaj
Fiind in somaj tehnic, mi-au dat decizia de reluare a activității cu data de 14 mai, iar cu data de 15 mai am intrat in preaviz de 20 zile, fiind concediata cu art 75 din legea 53/2003
Răspuns la discuția Somaj
Mâine merg sa semnez. Am auzit doar de la colegii din sindicat ca n3 dau in somaj. Si primim un salariu compensatoriu.

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol s-a decis incetarea c.i.m?

Discuție Somaj
Din 23 Martie 2020 am intrat in somaj tehnic. Vineri sunt chemata la firma sa semnez incheierea activitatii din cadrul firmei. La cate salarii compensatorii am dreptul si in ce conditii? Care mai sunt drepturile de care pot beneficia ca si angajat in aceste conditii. Ce ar trebui să stiu dinainte?
Acum beneficiez de stimulent de insertie de la stat pentru ca m-am intors la ultimul loc de munca mai repede cu 60zile din concediul de maternitate, pana in noiembrie 2019. Daca imi schimb locul de munca in aceasta perioada de la societatea comerciala actuala si ma angajez la o alta societate comerciala , pierd stimulentul de insertie?
In 12 noiembrie imi reiau activitatea la ultimul loc de munca unde mi-a fost suspendat contractul de munca pe periada concediului de crestere si ingrijire copil. Vreau sa stiu daca mai beneficiez sau cum pot beneficia in continuare de stimulentul de insertie acordat inca 1an, pentru ca ma intorc mai repede cu 60 de zile inaintea implinirii varstei de 2ani a copilului, in cazul in care ma angajez la alta societate comerciala? Cum trebuie pocedat? Mutumesc anticipat!
Răspuns la discuția Gradinita

Primaria nu poate face nimic in acest sens? Am inteles ca de la primarie s-a dat aceasta locatie? In lipsa de alt spatiu!
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Incercati la inspectoratul scolar judetean.

Primaria nu poate face nimic in acest sens? Am inteles ca de la primarie s-a dat aceasta locatie? In lipsa de alt spatiu!
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Incercati la inspectoratul scolar judetean.