avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia173

Activitate Camelia173

În momentul când ma voi angaja pot aplica pentru a lua stimulent? Conform noii legi? Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Dreptul la stimulentul de inserție se suspendă începând cu ziua următoare celei în care se constată ca, copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilități și beneficiarul nu mai realizează venituri de natura celor prevăzute la art. 3 din OUG 111/2010.

Bună ziua! Copilul a împlinit 2 ani pe data de 25 iunie 2021. Eu vreau sa îmi dau demisia de la fostul loc de munca și urmează sa ma angajez peste câteva săptămâni în alta parte. În aceste condiții mai pot beneficia de stimulentul de inserție în valoare de 650 lei? Când ma voi reangaja?! Va mulțumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie
Nu, indeplineste conditiile. Eu doresc sa intru in concediu de crestere. Mulțumesc
Discuție Indemnizatie
Buna seara,ma aflu in concediu de crestere copil si tocmai am aflat ca sunt gravida din nou. Primul copil face doi ani in iulie 2019, iar cel de al doilea ar trebui sa vina pe lume la sfarsitul lunii iunie 2019. Intrebarea mea este cand trebuie sa anunt la munca ca sunt insarcinata din nou si ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a lua indemnizatie de crestere pentru cel de al doilea copil? Mulțumesc, o seara buna
Buna seara,ma aflu in concediu de crestere copil si tocmai am aflat ca sunt gravida din nou. Primul copil face doi ani in iulie 2019, iar cel de al doilea ar trebui sa vina pe lume la sfarsitul lunii iunie 2019. Intrebarea mea este cand trebuie sa anunt la munca ca sunt insarcinata din nou si ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a lua indemnizatie de crestere pentru cel de al doilea copil? Mulțumesc, o seara buna
Buna ziua! Momentan sunt in concediu creștere copil, primul copil face 2 ani pe 11.07.2019. Daca as ramane gravida si ar trebui sa nasc la anul in septembrie, practic dupa ce se incheie concediu de crestere pt primul copil, as beneficia de concediu maternal? Fara sa fiu nevoita sa ma intorc fizic la munca? Sa intru apoi, in concediu pentru cel de al doilea copil? Cum trebuie procedat? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Indemnizatie al doilea copil
Cu estimatie, august, septembrie
Sau cel tarziu octombrie
Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?

Buna ziua, momentan ma aflu in concediu de crestere copil care va implini 2 ani pe data de 11.07.2019. Intrebarea mea este daca voi ramane insarcinata cu cel de al doilea copil si acesta se va naste dupa ce voi termina concediul de crestere copil a primului copil, voi mai putea primi indemnizatie?daca da, in ce situatii