avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Contractul de munca pe perioada determinata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Contractul de munca pe perioada determinata a expirat ...

Buna ziua! Contractul de munca pe perioada determinata a expirat de drept in timpul concediului prenstal. Dupa terminarea concefiului de crestere copil pot beneficia de indemnizatie de somaj? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Camelia173 , utilizator 13:56, 30 Ianuarie 2025
Da, dar mergeti din timp la AJOFM pentru a va spune ce acte trebuie sa depuneti.
Buna ziua, chiar de nu am depus actele dupa terminarea contractului de munca in cele 10 zile? Vad in alte discutii pe acest site. Va mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Da, dar mergeti din timp la AJOFM pentru a va spune ce acte trebuie sa depuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate dupa cim pe perioada determinata bw_vision bw_vision Buna ziua, Bebe 1 s-a nascut pe 5 nov 2014. Am intrat in CIC varianta 1 an, si dupa 11 luni mi-am reluat activitatea. Am aflat ca sunt insarcinata cu Bebe ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc daria7 daria7 Buna seara, As dorii sa stiu daca pot beneficia de somaj după terminarea concediului de creștere copil de 2 ani. Am avut contract determinat de 1 an la ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de munca gravida ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua.sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc pe 14 noiembrie.Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si imi expira pe 1 noiembrie,cu ... (vezi toată discuția)