Da domnule avocat, Nu voi cere amânarea pentru depunerea de concluzii scrise, însă voi prelua partea introductivă sugerată de doamna avocat in sustinerea concluziilor orale si voi sublinia că pretentul revizuent a avut toate calitățile pe care le poate avea o persoană în cursul unui proces, ținând morțiș să o aibă si pe cea de revizuent si ca rog sa admită acțiunea in temeiul art 509, acum asta e problema, cum sa fiu mai concis?
E oarecum ridicol sa fiu la subiect când respectivul bate câmpii, dar totusi trebuie să redactez cerere de revizuire si trebuie să mă leg ceva, dar chiar nu vad cum..
Sa ma rog si sa sper ca nu citesc ?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Păi...sa amane pronunțarea ca sa depuneti concluzii scrise nu va scutește de obligația de a pune concluzii pe fond.
Adică nu este o soluție.
În plus, va si obligați fața de instanță sa depuneti concluzii scrise si daca verbal nu reușiți sa expuneti ceva concludent ce argumentare o sa faceti in scris?
În scris trebuie să o faceți detaliat si argumentat.
Eu cred ca va complicati inutil cu amânarea pronuntarii.
E posibil ca si instanta sa va ia tare si sa va întrebe ce ati facut pana acum...ori sa va întrebe ce teza vreti sa argumentati.
Eu i-as da dreptate la judecător daca v-ar lua tare.Nu se fac astfel.de aiureli de avocați.