avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Inlocuire/încetare delegație avocat din oficiu
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Inlocuire/încetare delegație avocat din oficiu

Buna ziua,

Urmează să plec din tara, pe o perioadă nedeterminată( 3 4 luni) sunt avocat definitiv si am câteva cauze aflate în curs de derulare

Din pacate nu gasesc pe nimeni sa ma substituie

Aveti idee, se poate depune vreo cerere la instanta pt emiterea unei noi delegatii, pt înlocuirea mea ??

Habar nu am Si nimeni din barou nu ma ajuta cu nici cea mai mica informație

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:10, 23 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
De principiu puteti face in fiecare dosar cerere de emitere a unei noi adrese catre SAJ sa se emita alta delegatie, motivata exact cum ati spus aici, ca plecati si nu v-ati gasit substituent.
Nu scrie nicaieri asta, e adevarat.
Va recomand sa va scoateti si de pe lista de oficii, sa nu se emita vreo delegatie in lipsa dvs. Cred ca ultimul lucru pe care vi-l doriti este vreo amenda.
Doar ca noul protocol mentioneaza ca inscrierile si retragerile se fac doar in luna septembrie, indiferent de data depunerii cererii. Motivati si aici, poate exista vreo derogare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma administratia financiara octavian_adrian octavian_adrian Impozit forfetar nu se plateste incepind cu data mentionata in Incheierea judecatorului delegat, totusi nu pot face cerere pentru regim derogatoriu la ... (vezi toată discuția)