Va multumesc frumos,ora de care pomeam in plus este in specializare,deci pot lua spor de doctorat si pentru ea?Va multumesc frumos de raspuns!
spor doctorat pt 0,o8 la plata cu ora invatamant preuniversitar. Buna ziua!Cu respect va rog sa ma clarificati si pe mine din punct de vedere legal daca eu am in catedra 18 ore platite de cjrae(fiind profesor consilier scolar)si sporul de doctorat il primesc tot pe aceste ore 18 prin cjrae ,in conditiile in care in liceul in care-mi desfasor activitatea mai am 0,08 la plata cu ora,independent de cele 18 de la cjrae,aici trebuie sa primesc macar o parte din sporul de doctorat la aceasta plata cu ora?sau este legal sa primesc doar pentru cele 18 ore prin cjrae?Va multumesc mult,zi binecuvantata!
va multumesc mult pt raspunsul dvs!Dar ,nu s-a abrogat?
Bună ziua!As dori și eu sa știu care este cuantumul sporului de doctorat în prezent 950 lei sau 1650?De asemenea ,va rog frumos sa îmi comunicați dacă mai este necesar sa ne verifice lunar sau anual?va mulțumesc mult pentru răspuns.O zi binecuvântată!
Buna seara!As dori si eu sa va intreb ca si absolventa a ciclului de studii doctorale la zi ,incheiate cu sustinerea publica imediat dupa cei 3 ani de studiu ,deci fara ani de prelungire sau de gratie (2018-2021),ordinul cnatdcu sosindu-mi acum in 2023 ,luna noiembrie daca la stabilirea vechimii in munca sau la stagiul de cotizatie pentru pensie mi se vor trece cei 3 ani de studii doctorale ,dar in conditiile in care eu am lucrarat (in invatamantul preuniversitar),deci in paralel cu efectuarea studiilor scoli doctorale?VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS!CU CONSIDERATIE!
Buna ziua!As dori sa stiu si eu ,avand in vedere noua legislatie cnatdcu,deoarece am avut teza de doctorat in evaluare cnatdcu ,s-a pronuntat pe 26 septembrie 2022 cu recomandarea de refacere la anumite pasaje ,(am inteles ca au gasit disfunctionalitati de citare la teza),in termen de un an de zile si apoi retrimiterea tezei din nou la cnatdcu pt validarea sau invalidarea finala ,considerent pt care as dori sa intreb ,acum ca am citit ca aceasta institutie cnatdcu nu va mai evalua tezele de doctorat ,teza mea a doua oara de cine va fi evaluata dupa recomandarea de refacere,conform noii legislatii adoptate pe 10 noiembrie acum in 2022?Multumesc mult pt raspuns,zi binecuvantata!
Buna ziua!As dori sa stiu si eu ,avand in vedere noua legislatie cnatdcu,deoarece am avut teza de doctorat in evaluare cnatdcu ,s-a pronuntat pe 26 septembrie 2022 cu recomandarea de refacere la anumite pasaje ,(am inteles ca au gasit disfunctionalitati de citare la teza),in termen de un an de zile si apoi retrimiterea tezei din nou la cnatdcu pt validarea sau invalidarea finala ,considerent pt care as dori sa intreb ,acum ca am citit ca aceasta institutie cnatdcu nu va mai evalua tezele de doctorat ,teza mea a doua oara de cine va fi evaluata dupa recomandarea de refacere,conform noii legislatii adoptate pe 10 noiembrie acum in 2022?Multumesc mult pt raspuns,zi binecuvantata!
Va multumesc pentru oportunitatea oferita de a prezenta situatia.Din cate am inteles ,din ce am citit ,eu in urma participarii la acele concursuri am cesionat drepturi de autor,eu inteleg ca vrand,nevrand am fost pusa in situatia de a incheia un contract de cesiune ca si o formalitate in urma participarii la acele concursuri si simpozioane ,conferinte ,caci eu faptic .nu am semnat nimic ,nici un contract de cesiune,el fiind rezultatul participarii mele acolo unde am precizat,ASTA AM INTELES EU DIN CE AM STUDIAT .Problema este daca pot fi remunerata in vreun fel cu aceste articole si de catre cine ?Va multumesc inca o data pt raspunsul dvs ,o zi cu binecuvantari divine ,va doresc.
Buna ziua,va multumesc frumos pentru raspuns,insa am cautat pe net informatii in legatura cu notiunea de cesionare a dreptului de autor,dar imi sunt neclare unele aspecte,sub o alta forma de exprimare imi puteti raspunde ,in asa fel incat sa inteleg esentialul care ma intereseaza in legatura cu problema formulata de mine?Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs si va doresc o zi binecuvantata de Dumnezeu.