Buna ziua.
Daca depuneti cerere de acordare a unui termen pentru angajare aparator, de abia la urmatorul termen veti depune intampinare.
Nu am inteles daca cel ce v-a dat in judecata este proprietarul apartamentului vandut de dvs.
Aici este vorba de o promisiune de a cumpara. Pot cumpara si copii defunctului alaturi de sotia supravietuitoare, daca doresc acest lucru. Dar nu este obligatoriu, deoarece la momentul decesului, bunul nu era in patrimoniul defunctului, deci nu eveau ce mosteni. Decat doar obligatia de a incheia actul. E suficient sa incheie actul sotia supravietuitoare.
Ok, inteleg ca promitenta cumparatoare doreste finalizarea tranzactiei. In cazul in care vanzatorul promitent refuza pe cale amiabila sa incheie actul cu promitentul cumparator ramas, sa fraca o notificare sa se prezinte la notariat in data de .... la ora de .... in vederea semnarii contractului d evanzare-cumparare in forma autentica. In cazul in care vanzatorul nu se prezinta, notarul va face un act din care sa reiasa absenta acestuia. Urmeaza ca promitenta cumparatoare sa promoveze o actiune in instanta pentru a se constata ca pretul a fost platit integral si bunul sa intre in posesia sa.
Depinde ce este stipulat in promisiune. De regula, se trece obligatia mostenitorilor vanzatorului de a perfecta actul de vanzare-cumparare iar in cazul cumparatorului, neindeplinirea obligatiei atrage ca sanctiune pierderea arvunei.
inseamna ca vechiul administrator... va raspunde de cecurile refuzate pe perioada cit a a fost numit?......in ce sens raspunde?....asta ar insemna ca cecurile refuzate ar trebui achitate pina la numirea noului administrator?
1. faceti contract de inchiriere pentru spatiu.
2. hotarare AGA privind deschidere spatiu de lucru cu indicarea adresei exacte
3. reactualizarea actului constitutiv
4. autorizarea activitatilor pe punctul de lucru
5. cererea de inregistrare mentiuni la ORC
6. actul doveditor al spatiului (de la proprietar)
7. acordul asociatiei si/sau a vecinilor in cazul in care nu este spatiu comercial