avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Numar de proprietari masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Numar de proprietari masina

Buna ziua,
Vreau si eu sa stiu daca in momentul in care esti necasatorita, si stabilesti cu prietenul, iubitul, concubinul, in fine cum se spune, sa cumperi o masina noua sau second-hand, pot fi trecuti 2 proprietari. Din cate stiu investitia asta inseamna bun dobandit inainte de casatorie. Deci in cazul in care cumparam o masina putem fi trecuti amandoi ca proprietarii acelei masini. Astept un raspuns, eventual alternative...
Cel mai recent răspuns: omiduka , utilizator 15:01, 11 Iunie 2010
In cazul acesta sunteti coproprietari ai unui bun. Asa cu ati spus, nefiind casatorita, este considerat bun propriu.
multumesc mult de raspuns...... deci sa inteleg ca unul va fi proprietar si unul coproprietar......dar drepturile asupra masinii vor fi egale?!
amandoi sunteti coproprietari cu drepturi egale.
aaaa....si inca ceva., in cazul in care masina este luata second hand demersurile legate de actele proprietarului si coproprietarului sunt aceleasi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună ... Breje Florica Breje Florica Bună ziua ! Nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună de foarte mulți ani , am hotarat sa ne facem casă împreună, pe actele cumpărare a ... (vezi toată discuția)
Numar de proprietari la o masina. urgent omiduka omiduka Suntem 2 tineri necasatoriti, si cumparam o masina. Putem sa fim amandoi prorietari , masina sa fie pe ambele nume?Sau unul e proprietar si unul ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate al persoanelor necasatorite ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua. Traiesc in concubinaj cu partenerul meu de 10 ani. Anul acesta vrem sa ne cumparam un apartament, cu ajutorul unui credit Prima Casa. Pentru a nu ... (vezi toată discuția)