avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate Auhsgs

Activitate Auhsgs

Ce e mai avantajos, un divortla notar sau in tribunal, copil minor. specific ca sotul e consumator de etnobotanice, si fara carte de mumca, eu am deja alta relatie
Bună ziua, poate ma poate ajuta cineva cu vre-un sfat,
Sunt casatorita si am un copil în vârstă de 6 ani, am avut parte de o relație destul de toxica, din care am ieșit de ce a timp și imi doresc sa divorțez
Aveam 17 ani, el 34, eu fără minte, proasta și incapatanata am făcut un copil și ne am căsătorit atunci, apoi am aflat ca el avea o problema cu drogurile, era violent, verbal nu mai zic, loc de munca nu avea, dar lucra la negru, eu neavand sprijin am stat si am suportat pana acum, cand, intr-o seara , era afara beat, drogat cu masina prin oras, fără permis de conducere, si ma ameninta grav ca vine acasa și imi ia zilele
Speriata am sunat la urgente si am spus ceea ce se intampla, el a fost prins si eu dusa la mama mea impreuna cu copilul.
Au trecut cateva luni de atunci, timp in care eu m-am angajat, am incercat sa îmi educ copilul cat de bine am putut, fiindca el incepuse sa aiba probleme de comportament datorita la ce vazuze in casa, ne-am schimbat domiciliul la mama, copilul aici la gradinita, respectiv scoala in curand .
Luand-o de la 0, cu un istoric atat de urat in spate mi-a fost si imi este greu, acum imi doresc sa stiu cum și ce ar trebui pe cale legala sa fac mai departe, vreau sa stiu daca are vreo sansa sa îmi ia copilul, daca eu am vreo sansa sa il decad din drepturi , nu as vrea ca copilul sa fie in vizita la el si el poate prezenta un pericol, fiind sub influenta drogurilor , pot demontra asta el avand dosar penal pt confucere sub influenta?
El ma suna din cand in cand sa afle starea copilului in rest nu face nimic decat sa ameninte.
Eu nu mi am permis sa contactez un avocat, fiindca am plecat cu hainele de pe noi si atat, sunt foarte multe cheluieli la mijloc si este greu.
Va mulțumesc pt răspuns dar de ce aruncați cu piatra dacă nu cunoașteți situația?

Dapix a scris:

Da, dar aveti mare grijă să nu procreati copii înainte de pronunțarea divortului, că nu e bine deloc.

Dar de ce o tărăgănti cu divortul'?
De ce vreti neapărat să vă complicati viata'?

Dacă nu vă grăbiți cu divorțul, și procreați copii cu bărbați străini, vă complicați aiurea.

Daca sunt nedivortata, despărțită, cu un copil minor, și am cunoscut pe cineva, am voie sa îmi refac viata, fără sa afecteze la divort sau la custodia copilului?
Bună ziua! Doresc sa depun dosar pentru acordarea ajutorului de incalzire, neavând venituri. Problema este ca locuim în casa părinților soțului meu, moștenirea este dezbătută, deci avem act de moștenire în care este trecuit fiecare membru. Poate soțul meu sa depună dosar pentru noi ca și familie deși aici au domiciliu și frații lui? Mi s-a spus ca trebuie sa facă soacra mea o declarație la notar pe proprie rasp ca doar noi(eu soțul și copilul, ceilalți fiind plecați) locuim aici. Aceasta declarație nu o poate face și soțul meu dacă este moștenitor? De ce este atât de important domiciliul dacă nu avem venituri?
Răspuns la discuția Ce se intampla daca..
Ma intereseaza daca pot pierde custodiaa
Suntem căsătoriți, avem un copil de 1 an, nu ne intelegem, locuim in casa socrilor, lui când nu ii convine este violent, eu sunt in concediu de creștere a copilului, ce se intampla daca plec (cu intenția de a divorta) dar ii las copilul lui până se pronunță divorțul? Imi doresc sa simtă ca este părinte si ca are o familie, cel puțin un fiu.
Multumesc mult pentru raspuns. Dar cum as putea sa demonstrez ca este consumator? Probe? La analize am inteles ca aceste substanțe nu sunt depistate.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteti sa propuneti ca martor si o ruda se considera ca persoanele apropiate rude ,prieteni cunosc detalii despre relatia de familie.Discutati cu un av pt a cunoaste de la inceput ce puteti obtine,in principiu domiciliul minorului la dvs si custodie comuna.Pt ,,custodie"" exclusiva ar tb sa dovediti cu probe indubitabile ca tatal consumator este un pericol pt minor

Sunt din tecuci jud galati

Andrei Stefan Placinta a scris:

da. din ce localitate sunteti?

Tecuci Galati