Buna ziua,am divortat in 2007 pensia alimentara fiind calculata in acel moment la salariul minim de baza la 70ron.Din iunie 2013 fostul sot nu a mai platit pensia nici macar atunci cand il amenintam ca-l au in judecata (ceea ce inainte il speria si-l facea sa plateasca macar odata de doua ori pe an).Cineva mi-a sugerat sa cer marirea pensiei alimentare astfel platind si lunile lipsa.Cum se poate face asta ce acte imi tb daca nu stiu unde lucreaza momentan.Multumesc
si daca vreau si eu sa-mi explice cum au ajuns de la 24 milioane suma contractata la bcr la 10120.52 ron suma mentionata de ei in sms:deoarece ati ignnorat posibilitatea de rezolvare pe cale amiabila a litigiului privind suma de 10120.52 ron von apela la cabinetul de avocatura partener"cine-mi poate explica de ce suma contractata s-a marit de 4ori ?
acum ma2-3 ani am facut un imprumut la altex prin bcr ...am fost cu divortul cu probleme si n-am mai platit o perioada buna de timp dupa care m-am trezzit ca m-i s-a mutat dosarul de la bcr la eosksi... au inceput sa sune ca disperatii la mama acasa sa trimita somatii etc.dintr-un credit de 2000ron s-a ajuns intr-un an la un credit de 6000ron citand din soamtiile lor am sunat de cateva ori cerandule un cont in care sa chit pt ca la bcr imi spusesera contul care fusese deschis pt credit a fost inchis dar m-au invartiot trimitandu-ma bcr si tot asa. mi-a trecut si n-am mai platit recent am primit un sms pe mobil ca tb sa achit suma restanta in 24h,acasa la amam sunand o doamna spunandu-i mamei ca e de la un cabinet de avocatura desi al nr lasat de ea la mama suna la eosksi..am sunat la ei cerand un cont sau detalii o domnisoara mi-a zis ca dosarul a fost predat la bcr din 8 decembrie si mi-a dat un nr de referinta cu care sa ma duc la bcr .la bcr doamnele au ras de mine zicand ca ele n-au ce face cu acel nr de referinta tot cei dela eos putand sa ma-mi dea un nr de cont...desigur ca pe doamna respectiva care a sunat la mama n-o gasesc niciodata la acel nr...ce pot face?sa chit acea suma desi creditul e doar de 2000? sa-i las sa-mi streseze familia?
fostul meu sot n-a platit pensia alimentara de cand s-a incheiat divortul din 2007 .imi poate cineva da o cerere tip pe care s-o depun la judecatorie pt neplata pensie alimentare? si cum as putea face sa i se opreasca lunar pensia din salar sa fie transmisa intr-un cont al baietelului
de cand am divortat n-a platit odata pensia alimentara .cum pot face sa recuperez pensia din urma si daca e vreo modalitate sa se opreasca din salriul lui direct pensia baiatului
Pt ca eu consider ca cel care vrea doar sa-l vada o data la 1an jumatate doar pt o zi nu e tata...pana acum nu s-a gandit daca eu ma descurc sau nu cu baiatul daca are ce manca ce imbraca....si nu vreau sa-i interzic acest drept ,doar vreau sa stiu daca mama mea poate refuza vizita lui in casa ei... el daca vrea sa vada baiatul ar putea sa trimita bani sa il duc eu la bucuresti sa-l vada...iar un tata care nu trimite o bomboana de ziua copilului sau macar un telefon nu prea e tata in ideea mea....nu i-am cerut pensia alimentara prin politie sau judecata pt ca am lasat poate poate isi revine si se gandeste singur la copil
Am divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia alimentara si faptul ca ramane copilul la mine la barlad impreuna cu parintii mei,tatal fiind in bucuresti.De curand fostul sot tot o deranjeaza pe mama mea cu sms ca vrea sa-si vada baiatul si vine.Am op intrebare din moment ce n-a dat macar odata pensia alimentara sau un ban pt baiat,din moment ce locuinta in care sta copilul este a parintilor mei ei locuind acolo,poate bunica copilului si eu sa-i refuzam dreptul de-al primi sa vada copilul sa vina acolo?
EU AM CERUT PROGRAM DE VIZITARE... PROBLEMA E CA EU SI COPILUL SUNTEM IN BARLAD IAR TATAL IN BUCURESTI..."CAND VREAU" ACESTA AR FI TB SA SUNE MAI MULT CAND AVEM TIMP SA AJUNGEM IN BUCURESTI PT CA TATAL DE 1 AN S-A DEPLASAT O SINGURA DATA SA VADA BAIATUL IN BARLAD...IN SCHIMB SUNA DACA POT SA-L DUC EU IN BUCURESTI SA-L VADA SI BUNICII....
CE SE INTAMPLA DACA IN HOTARAREA JUDECATOREASCA VENITA LA FINALUL DIVORTULUI...DUPA 3 LUNI DE LA FINALIZARE MI-A AJUNS SI MIE IN FINAL... NU SCRIE NIMIC DESPRE PROGRAMUL DE VIZITARE?RAMANE LA ATITUDINEA MEA CAND VREAU SA-I DAU VOIE SA-L VIZITEZE PE COPIL?