ciocolata amaruie a scris:
total fals. pentru asta exista studiu de fezabilitate. In plus care este problema unui necunoscator in ale turismului sa isi angajeze unbun administrator ...., uf ce ne mai place sa bagam bete in roate
. Puteti sa accesati fonduri binenteles, chiar daca nu aveti dvs personal experienta. Trebuie sa indepliniti insa 3 conditii
1 Sa aveti nervii tari
2 Sa aveti posibilitate de cofinantare a proiectului
3Sa gasiti un consultant bun
Am o singura intrebare pentru dumneavoastra: daca nu ai experienta intr-un domeniu, oricare ar fi el, care sunt sansele ca afacerea ta sa treaca in mana "unui bun administrator" daca tu nu ai habar ce trebuie sa se intample?
Din experienta mea profesionala, cei mai multi dintre clientii mei care nu aveau experienta in domeniu, s-au trezit fara firma dupa trei ani, adica exact timpul necesar afacerii sa prospere. Iar ei au luat-o de la capat cu o alta afacere, de data asta avand "experienta".
Eu sunt consultant pentru afaceri si management, asa scrie in nomenclator pentru a defini meseria mea. Daca ma pricep la un lucru, acela este sa-i sfatuiesc pe oameni sa-si pastreze afacerea si sa gaseasca cea mai eficienta metoda sa o faca prospera; inclusiv accesand fonduri europene.
Chestia cu "betele in roate" imi este cunoscuta, pentru ca eu le scot. Sau cel putin ma straduiesc sa o fac cat mai bine.