avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate 19892018

Activitate 19892018

Discuție Succesiune
Buna ziua,am o nelămurire,eu am fost crescut de tata vitreg,mama fiind căsătorită cu el ma trecut pe numele lui,acum a decedat,iar mama ma dat afara din casa,ce șanse sunt sa îmi iau partea de casa după tata,sunt singur la părinți nu mai exista frați,precizez ca ma crescut de la 2 luni.mulțumesc,ce drept am la locuință? se poate face ceva?
Discuție Indemnizatie
Buna ziua, va rog sa îmi spuneți mam angajat cu data de 13.11.2017 fiind primul loc de munca, nu am mai fost angajata, iar in data de 21.11.2018 am născut, momentan mai am CM ma încadrez in CIC? Va multumesc
Răspuns la discuția Sarcina
Da 2017, scuze daca am greșit, mulțumesc.
Discuție Sarcina
Buna seara, ma ajuta cineva cum se calculează concediile medicale pre_post natale? Sunt angajata din 13.11.2018 la aceasta data sunt însărcinată 25_26 săptămâni am avut doar 10 zile de concediu medical 01, cum procedez mai departe
Răspuns la discuția Concediu maternitate
Mulțumesc. Chiar nu știam nimic despre asta eu ma gândeam sa îmi dau demisia can am aflat ca sunt însărcinată, nici patronul nu l- am anunțat de frica sa nu pierd serviciu, am lucrat pana acum o săptămână

Cornel Vasile a scris:

Puteti beneficia de concediu de maternitate , pre si postnatal.

Buna ziua as dori sa stiu daca pot lua concediu maternitate si post natal apoi, daca sunt angajata din data de 13.11.2017. Si abia acum luna septembrie am luat primul concediu medical pe cod boala 01 timp de 14 zile, precizez ca am 27 săptămâni de sarcina. Mulțumesc