avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate onylup

Activitate onylup

Vă rog frumos un ajutor dacă se poate.Din luna februarie soțul meu este in medical 100% bolnav cancer cod boală 014.Ce rețineri trebuie să i se tragă din 4582 roni brut?Patronul firmei de construcții la care a lucrat soțul meu nu plătește cum ar trebui.Menționez că i trage și banii de tichete de masă pe care nu le-a primit niciodată.Vă mulțumesc din suflet.
Concediu medical
Bună. Am nevoie de un răspuns urgent.Sunt în CM 100% cod boală 14.Salar de 4582 brut.Mă ajută cineva cu un calcul?Mulțumesc mult.

Concediu medical
Bună. Sunt diagnosticat cu cancer cod 14 și sunt în concediu medical 100%.Salariul brut este de 4500 roni. Aș dori să mă ajutați să aflu cîți bani trebuie să primesc dacă am concediu medical 100%.Menționez faptul că patronul la care lucrez este cam șmecher și nu prea plătește așa cum ar trebui angajații.Vă mulțumesc.
Mulțumesc din suflet

gi-jane2 a scris:

daca cereti divortul din culpa sotului, taxa de timbru e de 100 de lei.
Pt a fi scutit de taxa, trebuie sa depuneti cerere pt ajutor public judiciar si dovada ca nua aveti venituri.

Bună ziua.Am o întrebare dacă mă poate ajuta cineva.Vreau să divorțez și momentan nu lucrez.Știe cineva cît ar trebui să plătesc la tribunal dacă nu lucrez?Mulțumesc.
Mulțumesc foarte mult

gi-jane2 a scris:

sa mergeti la dgaspc de unde apartineti si ar trebui sa va indrume, dvs veti obtine cpilul in plasament

Mulțumesc foarte mult

Avocat Neagu Elena a scris:

Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati ca domiciliul nepotului sa fie stabilit la dvs.
Contactați urgent un avocat și demarati procesul.

Mulțumesc din suflet

Avocat Neagu Elena a scris:

Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati ca domiciliul nepotului sa fie stabilit la dvs.
Contactați urgent un avocat și demarati procesul.

Bună ziua.Rog din suflet să mă ajute cineva.Suntem bunicii unui băiețel de 3 ani pe care noi l-am crescut din prima zi de cînd s-a născut.Mama lui(fata noastră)care de abia acuma are 18 ani se droghează.Vă rog din suflet ajutați-mă cu un sfat cum să luăm copilul în custodie.Menționez că fata locuiește la un băiat care o dus-o și prin Germania și a corupt-o să practice prostituție.Băiatul locuiește într-o garsonieră cu tatăl lui (pușcăriași amîndoi) într-un cartier de groază din Mediaș.Vă rog din suflet ajutați-mă și suneți-mi vă rog unde să apelez și cu ce ar trebui să încep demersurile.Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc doamna avocat pentru sfatul dumneavoastră.Tatăl bebelușului nu vrea să recunoască copilul dar nici noi nici fiica mea nu vrea să audă de el.Fiica mea este de acord să adoptăm copilul fiindcă ea dorește foarte mult să își termine cursurile la școală.