avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.Am o întrebare dacă mă poate ajuta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.Am o întrebare dacă mă poate ajuta cineva.Vreau ...

Bună ziua.Am o întrebare dacă mă poate ajuta cineva.Vreau să divorțez și momentan nu lucrez.Știe cineva cît ar trebui să plătesc la tribunal dacă nu lucrez?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: onylup , utilizator 12:11, 15 Noiembrie 2022
daca cereti divortul din culpa sotului, taxa de timbru e de 100 de lei.
Pt a fi scutit de taxa, trebuie sa depuneti cerere pt ajutor public judiciar si dovada ca nua aveti venituri.
Mulțumesc din suflet

gi-jane2 a scris:

daca cereti divortul din culpa sotului, taxa de timbru e de 100 de lei.
Pt a fi scutit de taxa, trebuie sa depuneti cerere pt ajutor public judiciar si dovada ca nua aveti venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inaintare divort RoxanaTeodora07 RoxanaTeodora07 Buna seara.As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare si cat m-ar costa sa inaintez divort sotului. Tin sa precizez ca sunt somera.Nu am absolut nici un venit ... (vezi toată discuția)
Divort gigigeta gigigeta buna ziua,ma numesc Constantin georgeta,si as dori sa stiu in ce conditii pot divorta de sotul meu prin tribunal deoarece el nu este de acord sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Divort coco0205 coco0205 daca partenera ma inseala si stie ca stiu si santem casatoriti de 13 ani locuim intr-o casa mostenire a mea pe care nu sant intabulat si avem un copil de 9 ... (vezi toată discuția)