avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate Angelo29

Activitate Angelo29

Am inteles. Va multumesc !
Multumesc. Deci daca choar nu imi amintesc cu exactitate ce s a intamplat , asta trebuie sa declar, nu ?
Buna ziua. Am fost martor la un accident, iar acum dupa mai bine de 3 ani sunt citat ca martor la politie. Sincer sa fiu nu mi mai aduc aminte cu exactitate ce s a intamplat....pot declara asta la politie ?
Va multumesc !
Multumesc pentru raspuns, dar ma gandesc sa nu zica ceva de genul: " atunci ai declarat ceva si acum nu iti mai amintesti" ....
Buna ziua. Acum 3 ani am fost martor la un accident, in care o persoana fara permis si care consumase alcool a lovit mai multe masini in zona in care locuiesc eu. Am fost la politie, am dat declaratie si politistul mi a zis ca asta a fost. Astazi am primit citatie ca sunt chemat in calitate de martor tot la politie pentru acelasi dosar. Am sunat politistul iar acesta mi a spus ca dosarul a fost trimis la Parchet iar parchetul l a trimis inapoi la politie si ca ma roaga sa ma prezint la data la care am fost chemat. Mentionez ca au trecut 3 ani de la respectivul incident si nu mi amintesc cu exactitate ce s a intamplat, am unele imaginii vag in minte. Cum sa procedez, cand ma prezint pot spune ca nu mi m ai amintesc cu exactitate ce s a intamplat ?
Buna ziua. Am trimis si eu cerere de prelungire catre Judecatorie, plus copie dovada circulatie si buletin. Dupa o saptamana in care nu am primit vreun raspuns am sunat la Jidecatorie si mi s-a spus ca cerere a fost depusa la dosar si la urmatorul termen va fi luata in considerare. Mentionez ca urmatorul termen este peste o luna. In majoritatea cazurilor pe care le stiu dovada a fost prelungita in cateba zile. Mentionez ca am dosar penal pentru numere rosii expirate, cu dovada cu drept de circulatie, acum dosarul este la judecatorie cu solutia Confirmare renuntare la urmarirea penala
Buna ziua. Am trimis si eu cerere de prelungire catre Judecatorie, plus copie dovada circulatie si buletin. Dupa o saptamana in care nu am primit vreun raspuns am sunat la Jidecatorie si mi s-a spus ca cerere a fost depusa la dosar si la urmatorul termen va fi luata in considerare. Mentionez ca urmatorul termen este peste o luna. In majoritatea cazurilor pe care le stiu dovada a fost prelungita in cateba zile. Mentionez ca am dosar penal pentru numere rosii expirate, cu dovada cu drept de circulatie, acum dosarul este la judecatorie cu solutia Confirmare la ur
Răspuns la discuția Numere rosii expirate
Multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția Numere rosii expirate
Imi poate da cineva un sfat cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie ?
Buna ziua. Ieri, 29.11.2019, am fost oprit de un agent al politiei rutiere. Dupa verificare s a constatat ca am.numerele rosii expirate de 10 zile. Am fost dus la sectie si mi s a intocmit dosar penal pentru circulatie pe drumuri publice al unui autotirism cu nr. expirate. Am primit dovada si mi s a spus ca v a dura ceva timp pana la solutionarea cazului. Am contactat astazi un avocat si mi a spus ca o sa scap usor de aceasta data, cu neinceperea urmariri penale...Totusi sunt o persoana mai emotiva de fel..imi puteti da mai multe detali, exista riscul sa ajung in instanta ? Mentionez ca nu am antecedente penale.