avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate R.I.

Activitate R.I.

este o INTREBARE, multumesc.
poate inchiria fara aprobarea mea, tinand cont ca locuiesc si eu acolo si nu as vrea sa mi se perinde pe sub fereastra diferite PERSOANE ! multumesc.
Inchrierea unor spatii detinute de ambii soti dupa divort. Mai exact. dupa divort. fara a se face partajul, cine hotaraste daca se poate inchiria si cum se imparte chiria ? se poate inchiria fara acordul unuia din soti ? multumesc.
Poti face testamentul in favoarea cuiva fara sa-l anunti ? multumesc.
Ok, multumesc.
cui te adresezi daca banuiesti ca ai pc-ul urmarit ?
Cine aproba accesul pe proprietatea comuna a fostilor soti, dupa divort, daca nu s-a facut partajul ? Poate unul din ei sa restrictioneze accesul musafirilor celuilalt ? multumesc.

Deoarece din motive medicale nu am putut participa la PROCES as dori sa pot obtine o copie electronică a înregistrării ședinței de judecată. Catre cine trebuie adresata cererea si cam ce ar trebui sa contina ? MULTUMESC !
Pe data de 11.06.2020 aveam programat un APEL la o HOTARARE DE DIVORT, iar pe data de 09.06.2020 am depus o CERERE DE AMANARE deoarece nu am reusit sa-mi definitivez apararea(eu am depus APEL). Cand aflu daca CEREREA a fost admisa si eventual noul termen de judecata ? MULTUMESC.
DACA S-A DECLARAT APEL, LA O SENTINTA, IN TERMENUL PREVAZUT DE LEGE MAI POT FI FACUTE PRECIZARI DUPA EXPIRAREA TERMENULUI ? DAR TAXA POATE FI DEPUSA DUPA EXPIRAREA TERMENULUI ? MULTUMESC.