avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine aproba accesul pe proprietatea comuna a fostilor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine aproba accesul pe proprietatea comuna a fostilor soti, dupa ...

Cine aproba accesul pe proprietatea comuna a fostilor soti, dupa divort, daca nu s-a facut partajul ? Poate unul din ei sa restrictioneze accesul musafirilor celuilalt ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:59, 18 Octombrie 2021
Buna ziua, daca nu s-a facut partajul fostii soti raman coproprietari in devalmasie. Acest lucru in seamna ca pot fiecare separat si fara actorul celuilalt sa faca acte de conservare si administrare asupra imobilului, fara posibilitatea de a dispune transmiterea proprietarii acestuia fara acordul celuilalt. Primirea de musafiri este permisa fara acordul celuilalt coproprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie apartament fabiola46 fabiola46 Sunt divortata dar nu am facut partaj.Fiul meu a implinit 18 ani si vrem sa -i donam lui apartamentul.Am inceput cadastrul si de acolo mi s-a spus ca nu este ... (vezi toată discuția)
Partaj adyna8120 adyna8120 Buna ziua, sunt divortata, de 10 ani, dar locuiesc cu fiica mea majora in aceeasi casa, deoarece nu am facut partajul. Fostul sot a plecat in strainatate, s-a ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil bun comun dupa pronuntarea divortului de catre unul din proprietari maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori o lamurire a situatiei urmatoare: In urma divortului ,fara efectuarea partajului ..proces pe rol, fostul sot doreste sa de-a in chirie o ... (vezi toată discuția)