avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Alexa713

Activitate Alexa713

Ma numesc Nae Alexandra Catalina ,am 18 ani si mi s.a aprobat in judecata sa primesc pensia alimentara de la tatăl meu pana la varsta de 26 de ani .Intrebarea mea este cat trebuie sa astept pentru a o primii? Mi s a aprobat in luna aprilie si nici acum.nu mi a venit nimic ,ce pot face?
Ma numesc Nae Alexandra -Catalina , sunt eleva la liceu si am 18 ani ,tatal meu mi.a spus ca vrea sa.mi dea pensie alimentara doar pana la terminarea liceului ,si am fost de acord .Problema e ca el mi.a scris o cerere ca intampinare ,e vreo problema daca am scris tot intampinare sau trebuia sa sceiu raspuns la intampinare?
Ma numesc Nae Alexandra-Catalina,sunt eleva la liceul economic Costin C Kiritescu ,am 18 ani ,iar tatal meu a acceptat sa.mi dea pensie alimentara pana la terminarea liceului ,dar eu stau in sectorul 6 si el vrea sa ma duc la judecatoria sectorului 2 ,unde are el domiciliu .As dori un model de cerere in care sa.i spun ca accept sa imi dea pensie alimentara pana la terminarea liceului dar sa fie judecata in sectorul 6
Ma numesc ,Nae Alexandra Catalina ,sunt eleva la.liceu ,am 18 ani ,iar.tatal.meu de.bunavoie nu vrea sa imi.mai dea pensie alimentara,va rog sa.mi.dati un model de cerere pentru chemare in judecata ,si ma intereseaza daca pensia ramane la fel.sau se.recalculeaza din nou?
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Ma numesc ,Nae Alexandra Catalina ,sumt eleva la.liceu ,iar.tatal.meu de.bunavoie nu vrea sa imi.mai dea pensie alimentara,va rog sa.mi.dati un model de cerere pentru chemare in judecata ,si ma intereseaza daca pensia ramane la fel.sau se.recalculeaza din nou?
Pot primii pensie alimentara daca am împlinit vârsta de 18 ani și frecventez cursuri la liceu de la ora 8:00 la ora 13;00.Tatăl meu nu mai este de acord sa.mi dea pensie alimentara .