avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate Conspirație

Activitate Conspirație

Răspuns la discuția Ce pot face în acest caz?
Am cerut în instanta obligarea societății de apa sa ne încheie contract și sa ne branseze, dar cererea a fost respinsa ca nefondata. Mulțumesc pt. răspuns. O seara frumoasa.
În urma cu 4 ani am început construcția unei case, am obținut toate actele pentru bransare la rețeaua de apa, respectiv proiect de execuție, aviz de execuție, sa facut bransamentul, sa întocmit proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor, sa întocmit proces verbal de montaj apometru, am plătit factura branșament, sa dat drumul la apa, dar acum se refuza încheierea contractului pe motiv ca acea rețea de apa nu aparține soc. de apa care a eliberat documentele și a executat branșamentul. Astfel după 9 luni am fost debranșați pe motiv ca nu avem contract. Conducerea soc. de apa spune ca nu știa ca aceea rețea de apa nu le aparține, cu toate ca proiectul a fost executat de aceeași societate de apa. Ce pot face în acest caz pt. a fi rebransati conform documentelor eliberate și pt. a mi se încheia contract. Va mulțumesc.
Ce pot face dacă am fost bransat la o rețea de apa care nu aparține societății de apa care a eliberat actele(proiect, aviz de execuție, factura branșament,proces verbal la terminarea lucrărilor, aviz montaj apometru) au executat și branșamentul, dar au refuzat sa încheie contract pe motiv ca rețeaua de apa pt. care au eliberat actele nu le aparținea. Am fost debranșați după 9 luni pe motiv ca rețeaua de apa este a vecinului meu, de care nu am știut și nici nu am fost informat,decat după ce sa executat branșamentul. Rețeaua de apa trece pe un drum privat care este i se coproprietate. Cu ce ma fac vinovat pt incompleta societății de apa care a eliberat actele și a executat branșamentul. Menționez ca nu avem apa de 3 ani și nu pot locui în acel imobil. Va mulțumesc.
Ce pot face dacă după 9 luni am fost debransat de la rețeaua de apa pe motiv ca aceea rețea de apa nu aparține societății care a făcut branșamentul și care a eliberat actele pentru efectuarea acestuia?
Ce se poate face dacă am fost înșelați de către o societate de apa care a eliberat acte pt. o rețea de apa care nu le aparține, respectiv proiect, aviz de execuție a lucrărilor, proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor, factura branșament, aviz montare apometru, dar refuza încheierea de contract pe motiv ca nu știau ca aceea rețea de apa nu le aparține. Va mulțumesc.
Buna seara. Ma numesc Popa Florin sunt din localitatea Deva și va rog ce pot face dacă am toate actele necesare pentru furnizarea apei, respectiv aviz de execuție a lucrărilor, proiect de execuție, proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor, proces verbal de montaj apometru, sa dat drumul la apa dar nu sa mai vrut sa să încheie contract de furnizare a apei pe motiv ca rețeaua pentru care sau întocmit actele nu aparține societății de apa care a întocmit actele.(S.C.Apa Prod S. A. Deva) Menționez ca am avut apa 9 luni de zile după care am fost debransat pe motiv ca nu am contract. Cu ce ma fac vinovat pentru faptul ca societatea de apa a i tocmit acte pentru o rețea care nu le aparține? Ce mai pot face pentru a mi se furniza apa conform documentelor eliberate? Am cerut în instanță sa mi se încheie contract conform documentelor eliberate dar cererea a fost respins ca nefondata. Nu avem apa de 3 ani, avem 3 copii minori și nu știm ce sa mai facem pentru a se face dreptate? Va rugam poate ne puteți ajuta cu un sfat. Cu stima fam. Popa Florin.
Bună ziua. În urma cu trei ani am început construcția unei case, am obținut toate actele necesare pentru bransarea la rețeaua de apa, am fost bransati, sa dat drumul la apa, După zece luni am fost debranșați de aceeași societate de apa care a eliberat documentele și care a făcut branșamentul pe motiv ca rețeaua de apa nu le aparține. Astfel de doi ani nu avem apa, iar instanta la cererea noastră de a fi rebransati conform documentelor, a respins cererea a nefondata. Cu ce ne facem noi vinovați pt. decizia societăți de apa de a ne branșa la o rețea care nu le aparține și ce mai putem face pt.a avea din nou apa conform documentelor eliberate, Sunt din localitatea Deva, iar societatea de apa se numește Apa Prod S. A. Va mulțumesc. Cu stima Popa Florin.