Buna. Sunt asociat intro firma care urmeaza sa intre in insolventa. Eu sunt angajat ca bugetar. Finantele sustin ca in situatia in care SRL intra in insolventa mi se pune poprire pe 100% la salarul meu. Eu asa stiu ca max 30% poate sa faca poprire insa finantele sustin ca aparut un act normativ si ca 100% pot sa retina. As dori sa aflu daca e adevarat ce sustin finantele? va multumesc.
Buna. Am o sentinta definitiva si irevocabila pt acordarea de despagubiri din partea statului roman a unei sume de aproxim 70.000 euro. As dori sa aflu daca Legea 165 din 2013 este valabila si in speta. Mentionez faptul ca sentinta este irevocabila.
Buna. Din cate stiu suma minima pentru ca un creditor sa solicite procedura de insolventa fiind de 45.000 RON. Intrebarea mea este ca de ex daca eu am 30.000 RON datorie la stat, 10.000 RON penalizari si 5.000 RON majorari atunci se poate solicita insolventa impotriva mea? Sau debitul trebuie sa fie 45.000 RON fara penalizari si majorari? Va multumesc.
Insa nu contractul ma deranjeaza ci faptul ca instanta de la sediul reclamantului consider ca nu e competent sa judece cauza ci instanta de la sediul paratului. Sau nu stiu eu bn?
Se poate inainta la judecatoria competenta ori o uzucapiune ori pe baza documentatiei topografice o rectificare de suprafata prin care solicitati rectificarea terenului la suprafata reala.
Buna. A fost inaintat impotriva societatii mele o ordonanta de plata la judecaoria Sf. Gheorghe , jud. Covasna. Noi avem sediul societatii in jud. Mures. In intampinare am solicitat respingerea actiunii pe considerentul ca instanta competenta sa judece ordonanta de plata fiind instanta de la sediul paratului/adica din jud. mures si nici decum Sf. Gheorghe. Instanta din Sf. Gheorghe imi respinge cererea si admite ordonanta de plata. Totusi care e instanta competenta? Multumesc.
Da. Interesanta speta insa sa nu va doara capul de nimic. sunteti intr-o postura mai buna decat -VACA- deoarece pretentiile lor sunt niste aberatii. Nici o instanta din tara acesta nu-i va acorda daune morale de 2.000 euro pentru un pumn, ori cat de corupta sa fie instanta aceea. pe langa acesta sunt caile de atac in masura in care chiar vreun judecator va acorda acele pagube. Insa si dvs si sora dvs aveti dreptul la aceeasi despagubiri deoarece at-i fost lovit si dvs si sora dvs, mai ales in fata organelor de politi.
In masura in care -vaca- nu-si inceteaza sa renunte la pretentii va propun ca fiecare dintre dvs sa va constituiti parte civila si sa solictati fiecare cate 2.000 euro daune morale de la -vaca- si sa propuneti ca martori in instanta chiari pe organele de politie de la fata locului.