adinasmn a scris:
Buna ziua.
Ce se poate face in situatia in care duci masina in service, o repara, e totul ok...dar firma de asigurare intarzie in mod nejustificat sa dea acceptul de plata? Concret, masina e gata de o saptamana, dar nu o pot ridica din cauza acelui accept de plata.
Multumesc anticipat.
Domnilor avocati, sa inteleg, ca daca firma asiguratoare intarzie 1 luna cu acceptul de plata , eu nu imi pot ridica masina? e lege? este absurd, eu merg regulamentar pe sosea, un dobitoc ma loveste, ma duc la rca, imi face constatare, duc masina in service, ei imi rezolva problema la 4 saptamani(f mult, dar asta e alta problema), si cei de la asigurari mai intarzie cu acceptul de plata inca 2 saptamani, din cauza birocratiei, sau cel mai sigur ca isi tin banii in banca sa faca pui, si cu cat intarzie mai mult, cu atat castiga mai mult, tot eu trebuie sa sufar? de ce ? consider ca daca service-ul a facut contract cu o firma de asigurare, sa isi rezolve problemele de plata intre ei, eu nu am nici o vina, exista vre-o lege care imi interzice sa imi iau masina din service, atata timp cat acceptul de plata nu a fost facut? ......
welcome to romania....