pentru ca traim in Romania, si pentru ca legile si politia nu sunt facute ca sa ne protejeze, am intalnit o persoana care a reusit sa iasa din tipare. daca am fost lovit pentru ca acelei persoane nu i-a placut decizia fostei lui prietene, si facand asta mi-a crapat buza pe jumatate, pot intenta proces civil in acest caz? stiu ca daca depun plangere penala, nu o sa rezolv nimic, pentru ca nu am zile de spitalizare, as dori totusi sa incerc sa imi gasesc dreptatea intr-o sala de judecata. as vrea sa stiu in ce conditii il pot da in judecata, si cum as putea sa il fac sa plateasca cat mai mult.
Domnule poti sa te adresezi instantei de judecata si nu la politie, chemand in judecata penala pe agresor pentru fapta prevazuta si pedepsita de legea penala "lovire si vatamare corporala", Va puneti martorii care au fost de fata si puteti sa cereti condamnarea lui si ceva daune materiale si morale, presupun ca va si calomniat, injurat insultat ca doar nu a fost mut cadn te-a lovit..Succes..:((
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Justitie cu interese
Vienescu
Am de cativa ani probleme cauzate de un grup infractori neprinsi vecini de scara. Am fost lovit, calomniat, insultat, amenintat si pentru ca politia ii acopera ... (vezi toată discuția)