avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate ANDREEABRY

Activitate ANDREEABRY

Proces verbal nu am, nu am primit, doar citația de prezentare la sediul lor, iar verbal mi s-a comunicat amenda, în scris nu scrie nicăieri de amenda decât observațiile făcut la locație
Sunt PFA și am avut control ANPC după care mi-a făcut o citație de prezentare de sediul lor, am primit amenda de 1500 lei (pe citație nu scrie suma doar datele personale, observații și data/ora prezentări la sediu.
Întrebarea mea este se poate plăti doar jumătate din suma aceasta în termen de maxim 15 zile ?
Iar având în vedere ca sunt la primul control ar fi trebuie să îmi de-a un avertisment?
Discuție Autorizatie
Buna. Am un garaj si as dori sa stiu daca ma pot autoriza cu firma pfa sau ii pentru un atelier de foli auto. Unde ar trebui intrebat acest lucru, la RAR sau registru comertului?? Imi puteti da mai multe informații??
Buna ziua. Am un PFA deschis din noiembrie, de atunci cotizez si cu plata la casa de asigurări pentru concedii si indemnizații...suna care am declarat este 15000lei din care plătesc 1% adică 150 lei pe lună. Veniturile mele realizate pe firma sunt destul de mici pe lună. Dacă în viitorul apropiat voi ramane însărcinată din ce mi se va calcula maternitatea ?? Ce legătură are plata de concedii si indemnizații, de ce se poate cotizat cu o sumă mai mare peste 10000 lei sau una mai mică sub 10000 lei....nu am inteles bine legea aceasta. Cum se va calcula maternitatea...cu venituri mici si cu plata la concedii si indemnizații
Discuție Informare
Buna ziua. As dori sa aflu daca o persoana fizica care deține un PFA care declara 2000 lei pe an si este la început încă nu are venituri doar pe minus deoarece sunt si cheltuieli isi plătește sănătatea iar pe lângă sănătate doreste sa isi plateasca concedii si indemnizații ( toate din bani personali nu din venituri realizate )si cotizeaza cu o sumă de 5000 lei la ci concedii si indemnizații dupa acești bani plătește 1% pe luna. Dacă dupa perioada de 6-7 luni de activitate in care au fost venituri realizate foarte mici persoana urmează să între în maternitate, de unde se calculeaza maternitatea cei 85% pe perioada de 2 ani ??? Si cum se calculeaza. Trebuie să ai 12 luni neaparat lucrate ? Sau e suficient 6-7-8 luni de zile??