Sunt PFA și am avut control ANPC după care mi-a făcut o citație de prezentare de sediul lor, am primit amenda de 1500 lei (pe citație nu scrie suma doar datele personale, observații și data/ora prezentări la sediu.
Întrebarea mea este se poate plăti doar jumătate din suma aceasta în termen de maxim 15 zile ?
Iar având în vedere ca sunt la primul control ar fi trebuie să îmi de-a un avertisment?
Nu exista obligația de a aplica sancțiunea avertismentului, în funcție de gravitatea faptei se putea aplica direct amenda.In ceea ce privește plata a 1/2 din minim trebuie verificata legislația, recent au apărut o serie de excepții de la aceasta posibilitate...
Proces verbal nu am, nu am primit, doar citația de prezentare la sediul lor, iar verbal mi s-a comunicat amenda, în scris nu scrie nicăieri de amenda decât observațiile făcut la locație
Așteptați comunicarea procesului verbal și apoi va lamuriti.Poate vor sa o dea la pace,vine Crăciunul și dacă .v au zis înainte cât e amenda poate se gândeau ca veniți pregătit.cu cele trebuincioase ...