avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Activitate Sixsense

Activitate Sixsense

Răspuns la discuția Teapa masina motor defect
Ok,multumesc,dar km dati inapoi?
Am fost inselat de firma. Este vorba de o masina cumparata care dupa 800 km ia crapat motorul,

Am vorbit cu vânzătorul despre masina nu stiam ca tatal lui este un artist. cand am mers dupa masina la Satu Mare m am trezit cu el si fiul impreuna cu alti oameni la un depozit.

Am vazut masina am probat o si tot eram nesigur de ea, dar artistul tot insista ca se grabeste ca are nu stiu ce de facut si ca eu nu stiu cine e el...si daca se intampla ceva cu masina el raspunde. Practic am fost influentat de Imaginea lui ca artist si nu mi a dat timp necesar sa verific bine masina.

Dupa 800 km parcursi a crapat motorul,cost masina 41.000 reparatie inlocuire motor 32.000 si m am rugat de el ,ca mi a promis ca masina e buna dar avea ceva ascuns plus dupa am constatat ca avea km dati inapoi.

Dupa ce i am zis problema practic sa transformat intr un samsar nesimtit care nu i pasa...si ca el nu raspunde vazut placut. Nici macar 7000 lei nu ma despagubit,in ultima instanta atat i am cerut macar sa dau avans pentru motor nou.
A zis sa l dau in judecata daca vreau,fara nici o remuscare si sa nu l mai deranjez,fiul lui daca l sun administratorul firmei zice (VB TE ROG CU TATI)
Intrebarea mea pot sa dau firma in judecata pentru vicii ascunse sau km dati inapoi si pe el artist pentru influenta, sau nu stiu....



Buna,dupa o scurta perioada de inactivitate,mi am activat firma la ONRC,am primit constatarea pe data de 02.imediat am depus cerere la Anaf.pe data de 06.am făcut un contract de vanzare cumpărare între mine persona fizică și firma.un automobil.firma este cea care a cumpărat. Pe data de 08 am primit decizia de reactivarea Anaf.deci in perioada in care am făcut contractul eram activ la ONRC dar nu si la ANAF.ce consecinte ar avea ?multumesc.
Discuție oprire diurna
Buna,o intrebare legata de diurna externă.urmeaza in cateva luni sa fiu executat silit,deci mi se va pune poprire pe cont.Am strâns o sumă de 9000euro bani proveniți de la angajator ca si diurna.si sțrang in continuare.Daca recuperatorii nu au dreptul să execute diurna atunci pot strânge în acel cont cat de mult.fara frica ca peste ani o sa mii ia?
Buna,am achiziționat o autoutilitara in leasing pe firma apoi după câteva luni de plata a ratelor ,văzând că afacerea nu merge bine m am împotmolit și am decis sa renunț la tot, la firma,La leasing,chiar și la abonamentul orange.dupa trei luni de neplata au venit și le am predat masina,(cu toate că i am chemat din prima luna).mi au blocat contul firmei.am vorbit cu respectivul care a venit sa recupereze masina si a spus că nu te preocupa și mi a pus următoarele întrebări.Ai avere pe firma?NU.Ai avere pe numele tau?NU.atunci stai linistit ai grija sa nu iei nimic pe numele tau,Sa nu ai salariu de Romania(DU TE IN AFARA)Si ai scapat.se trece la credite neperformante.inca ceva am bani cash cat sa mi cumpăr un apartament,oare dacă divortez de sotie si il cumpara pe numele ei,are probleme?Va rog care stie sau care a mai trecut prin asta,ajutati ma cu un răspuns.