avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită oprire diurna
Discuție deschisă în Executare silită

oprire diurna

Buna,o intrebare legata de diurna externă.urmeaza in cateva luni sa fiu executat silit,deci mi se va pune poprire pe cont.Am strâns o sumă de 9000euro bani proveniți de la angajator ca si diurna.si sțrang in continuare.Daca recuperatorii nu au dreptul să execute diurna atunci pot strânge în acel cont cat de mult.fara frica ca peste ani o sa mii ia?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:09, 27 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aiurea.. gasiti alta modalitate sa economisiti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va puteti baza pe faptul ca nu va fi executat contul de diurna. Daca executorul transmite adresa de infiintare a popririi catre banca, banca o executa. Nu stie banca ca e vb de diurna. Si apoi trebuie sa depuneti dvs. contestatie, intoarcerea executarii, etc. si sunt sanse sa pierdeti acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație poprită ilegal Florin927 Florin927 Am si eu o nelamurire sunt in lipsa de idei spunetimi va rog cum imi pot recupera banii proveniti din alocatie ce miau fost retrasi din cont in urma unei ... (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)
Mi s-a pus poprire pe cont de către anaf pentru o sumă din anul 2009, iar banca a virat banii. am posibilitatea să contest invocând prescripția? caradis caradis Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe cont de catre ANAF pentru o suma din anul 2009. Banca fara acordul meu a virat banii. Am fost la ANAF si dupa lungi insistente ... (vezi toată discuția)