avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii firma leasing
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii firma leasing

Buna,am achiziționat o autoutilitara in leasing pe firma apoi după câteva luni de plata a ratelor ,văzând că afacerea nu merge bine m am împotmolit și am decis sa renunț la tot, la firma,La leasing,chiar și la abonamentul orange.dupa trei luni de neplata au venit și le am predat masina,(cu toate că i am chemat din prima luna).mi au blocat contul firmei.am vorbit cu respectivul care a venit sa recupereze masina si a spus că nu te preocupa și mi a pus următoarele întrebări.Ai avere pe firma?NU.Ai avere pe numele tau?NU.atunci stai linistit ai grija sa nu iei nimic pe numele tau,Sa nu ai salariu de Romania(DU TE IN AFARA)Si ai scapat.se trece la credite neperformante.inca ceva am bani cash cat sa mi cumpăr un apartament,oare dacă divortez de sotie si il cumpara pe numele ei,are probleme?Va rog care stie sau care a mai trecut prin asta,ajutati ma cu un răspuns.
Cel mai recent răspuns: SCPA Radu si Asociatii , Avocat 23:55, 12 Octombrie 2018
Stimate Domn,

Nu pot sa va impute debitele societatii. Va sfatuiesc insa sa introduceti cerere de intrare in insolventa a societatii, In speta dumneavoastra, daca nu ati luat bani din societate nejustificat, nu va pot atrage raspunderea personala, adica nu va pot executa pe bunurile proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta necuvenita ContSters101356 ContSters101356 Am detinut pe societate o masina in leasing,iar in octombrie 2010 am predat leasingul unei alte firme. In ianuarie 2011 noul proprietar a luat amenda pt ... (vezi toată discuția)
Leasing masina - proces pierdut SAlex123 SAlex123 Buna ziua, Acum un an am avut un accident cu masina, rezultand intr-o dauna totala. Masina a fost achizitionata in anul 2009 Noiembrie. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing yony79 yony79 va rog mult ajutatima cu o problema.in luna martie 2008 am achizitionat o masina prin rci lizing,anul acesta am avut ceva probleme cu banii si am intirziat 4 ... (vezi toată discuția)