avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate alai

Activitate alai

executarea silita inceputa in dosarul meu pe data de 4 februarie,contra a.v.a.s.,(in dosarul f.n.i.)a expirat in septembrie,dar,finantele au refuzat poprirea conturilor avas,pe motiv ca nu am cerut incuviintarea instantei,conform o.g. de la 01 aprilie.
asa ca solutiile ramase sunt obligarea finantelor sa recunoasca nelegalitatea unei astfel de hotarari,care nu poate avea un caracter retroactiv,printr-un proces care are si o cale de atac (adica le da dreptul de a face recurs,celor de la finante,)si care poate dura mai mult de un an cu greva+proces+recurs+pronuntare+redactarea hotararii,
sau cererea de incuviintare a executarii silite,(1-2 luni)+executare noua de 7 luni.
va rog,mai stiti o alta cale de a ajunge la finalul acestei ordalii?

este alt client.deja sunt multi cei care uita sa mai returneze produsele inchiriate.dar la valori mai mici,e mai potrivit sa o las asa.acum e vorba de o valoare mai mare. tocmai de aceea as vrea sa obtin o condamnare,deoarece,in proces civil,nu stiu ce as putea obtine,intrucat "clientul" se pare ca nu are ce despagubiri sa dea.
pot sa ma adresez parchetului?
nu ma vor trimite la plimbare pe varii motive?
in situatia in care clientul caruia i-am inchiriat dvd-uri cu jocuri si aparatura,in baza unui contract de inchiriere in care este clar stipulat ca nereturnarea produselor inchiriate cade sub incidenta art 213 cod penal,refuza sa mai returneze bunurile(le-a si vandut deja),ma pot adresa procuraturii cu o plangere?cum se poate obtine o condamnare in aceasta speta?
am mai trecut printr-un proces,in care avocatul ce ma reprezenta,impreuna cu procurorul de sedinta au cerul pedepsirea vinovatului conform codului penal,iar judecatorul a decis ca aceasta cauza nu face obiectul urmaririi penale,si m-a trimis in civil.dupa un proces de 2 ani,in care paratul nici nu s-a prezentat,mi-a pierit tot cheful de recurs,sau de proces civil.
care sunt posibilitatile legale de a-mi proteja afacerea?
Răspuns la discuția pe internet mai am drepturi?
pentru a-mi aparea postarea pe pagina zilei,trebuie sa trimit un nou mesaj,in ziua respectiva.majoritatea celorlalti utilizatori pun mesajul "up".doar atat.eu,in loc de "up" am tastat 5-6 caractere la intamplare.pentru asta,am fost blocat timp de 1 luna, cu motivatia "post monosilabic".asta nu e un abuz al moderatorului?
m-am inscris pe un forum,gazduit de un site romanesc.forumul este destinat celor care vor sa vanda/cumpere/schimbe jocuri software.numai ca unul dintre moderatorii site-ului,pentru motive cel putin stranii,imi interzice accesul pe site(ban),pe diverse perioade,in mod absolut discretionar.atata vreme cat mi-au solicitat datele personale,si e un site destinat publicului larg,eu am vreun drept in relatia cu ei,sau nu?
Răspuns la discuția contibutie cas
am un venit din chirie de 10 lei pe luna.asta duce in acest caz la plata pe 5 ani?
Discuție contibutie cas
in cazul in care nu am avut contract cu casa de asigurari de sanatate(si deci sunt pus in situatia de a plati contributia pe ultimii 5 ani +penalizari,)si ma angajez cu contract de munca la o societate comerciala,care sunt obligatiile ce imi revin mie?dar angajatorului?se mai face plata pe 5 ani?dar majorarile?trebuiesc platite inainte de angajare?de catre cine?