avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia natalia

Activitate Camelia natalia

Răspuns la discuția Intretinere
Asa ma gândeam si io.pt ca noi avem acea casa prin intretinere si noi avem grija de socri pana ce vor închide ochi.si noi vom plăti de acum in colo toate cheltuielile lor

raluk0207 a scris:

Nu.

Discuție Intretinere
Socru mei se dau la noi prin contract de intretinere....cumnatul meu cu timpul ar putea sa isi ceara dreptul sau sa dorească si el o parte din casa....desi el va primi pământ de la socri.
Dar daca socrul vrea sa scoată bani pt a face ceva anume cu ei sau iar trebui lui io stiu pt ceva anume ii poate scoate sau ar tr sa ii lase acolo un timp fara sa se atingă de ei.

raluk0207 a scris:

Nu ca trebuie lăsați un număr de zile. Trebuie lasati de tot.
Cand închei un contract de vânzare cumpărare, plătești prețul.
Plata prețului nu e temporară.

Iar prin contractul de vanzare cumpărare tr pusi bani intr*un cont p numele socrului nu?si trebuie lăsați o anumită durate de zile?Iar at asa soacra nu mai are nici un drept sa ceara o despăgubire pe ce a facut ea si socrul cand casa e pe numele soțului?
Soțul mai are un frate dar el nu dorește nimic.nu vrea nimic.si in cazul in care casa e pe soțul si soacra vrea sa divorteze de socru si vrea o parte din ce o renovat ei il poate ataca pe sot casa deja fiind a soțului meu
Socrul vrea sa ne dea casa noua sa fie pe numele nostru.el este intabulat sungur pe casa.in momentul cand el ne da casa este nevoie si de semnatura soacrei?casa socrului este mostenire din partea parintilor lui.si cum ar trebui sa facem contractul incat nimeni sa nu mai poata strica dupa moartea socrului sau cat este si in viata.
Răspuns la discuția Mostenire
Mostenitor ar fi doar el ca nu mai are frati sau sore
Răspuns la discuția Mostenire
Inca nu este, casa e tot pe parinti lui.
Răspuns la discuția Pretentii materiale
Si ea daca a parasit caminul si sa mutat in chirie cu un alt barbat nu se poate baga la parasire de dimiciliu sa isi piarda drepturile ..ea plecand si preferand sa isi refaca viata
Discuție Mostenire
Socrul meu vrea sa ii dea casa la sotul meu cu intelegerea ca vom avea grija de el pana la moarte dar soacra mea e plecata de la el si nu au divortat casa care ar dao socru e mostenire de la parinti lui.in cazul in care socru ii da casa sotului soacra poate veni ceara bani din casa sau despagubire dupa ce casa e pe numele nostru?