avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intretinere

Socru mei se dau la noi prin contract de intretinere....cumnatul meu cu timpul ar putea sa isi ceara dreptul sau sa dorească si el o parte din casa....desi el va primi pământ de la socri.
Cel mai recent răspuns: Camelia natalia , utilizator 19:17, 14 Ianuarie 2019
Nu.
Asa ma gândeam si io.pt ca noi avem acea casa prin intretinere si noi avem grija de socri pana ce vor închide ochi.si noi vom plăti de acum in colo toate cheltuielile lor

raluk0207 a scris:

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare, sau nu, a notarului public elisabeta propszt elisabeta propszt Acum un an mi-a murit soacra, lasand un testament in favoarea mea si a sotului. actele de intabulare au fost facute pe soacra 1/1 parte. Socrul a murit in ... (vezi toată discuția)
Cine poate întoarce actele de uzufruct? adnana_40 adnana_40 Bună ziua! Am și eu o întrebare cine poate să întoarcă actele de uzufruct? Eu acum 11 ani am făcut cu socrii mei pentru o casă de la oraș un act de ... (vezi toată discuția)
Cum se face mostenirea? MarialuNan MarialuNan Buna ziua. Sotul meu a decedat recent. Dar anul trecut a decedat socrul meu. Sotul are o sora fara mostenitori. Si nu a facut mostenirea dupa socru, ca a spus ... (vezi toată discuția)