avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei dragos

Activitate Andrei dragos

Buna seara
Dacă tatăl meu a fost pensionat pe caz de boala și intre timp a decedat la vârsta de 59 de ani ,mama ia pensie de urmaș
Poate sa îl scoată la drept fiind decedat
Va mulțumesc

E probat de medicul veterinar ca au murit de la total

Nu era nimic pus de primărie dar au murit animalele unui cetățean care era in trecere pe drum
Au mâncat din treacăt de la poarta cu pricina
Cine raspunde de acele animale nevinovate
Buna ziua
Am și eu o întrebare este normal sa stropești la poarta pe domeniul public cu erbicid (total)
Va mulțumesc
Bună seara
Am și eu o întrebare
Mama mea este moștenitoare după mama ei și vrea sa treacă partea ei la unul din copii ei prin donatie.Se poate surpa donatia
Va mulțumesc
Mama și sora ei au făcut taxa de succesiune
Sora ei trage de timp nu vrea sa facem cadastru și dezmembrarea ce putem face in cazul acesta
Va mulțumesc
Tot amâna treaba cu cadastru și separarea curtii eu nu pot sa fac nimic sa bag lumina și apa
Buna seara
Mama mea și sora ei au făcut taxa de succesiune după decesul mamei lor ultima supraviețuitoarea și vor sa facă dezmembrarea
Este posibil ca notarul sa împartă la una din surori in partea din fata mai mult și la cealaltă sa ii dea in spate și in fata deschidere mai mică. Dece nu se împarte in mod egal deschidere la curte
Notarul hotărăște
Va mulțumesc
Am și eu o întrebare.Mătușa mamei mele a avut un teren pe care cu ani in urma a dat terenul unei persoane cu chitanță de mâna.Mătușa mamei mele e decedata de 10 ani nu a fost căsătorită, mama mea plătește impozit pe acel teren de 20 de ani ținând cont ca acea persoana a vândut acel teren
Se mai poate recupera acel teren
Va mulțumesc
Răspuns la discuția Taxa succesiune

Unde anume apar ca moștenitoare?

Apar la rol ținând cont ca ele au renunțat la notar în anul 1985 cu semnături pe acte ,la primărie au întrebat dece are doar bunica titlul de proprietate și ele nu au
Discuție Taxa succesiune
Bună ziua
Bunicul meu a decedat în 1985 în urma lui au rămas 3 moștenitori, soția și două fete.
S-a făcut taxa de succesiune după bunicul meu fetele renunțând la parte lor în favoarea mamei lor
Anul trecut a decedat și bunica au început demersul pentru taxa de succesiune ambele fete nu pot face taxa de succesiune pentru că apar ca moștenitoare în urma bunicului dar ele au renunțat la notar,iar bunica a avut titlul de proprietate doar pe numele ei.Vă multumesc